Takk for skjemaet!

Vi ønsker å uttrykke vår hjertelige takk for at du tok deg tid til å fylle ut skjemaet vårt. Hos Flyttegutta AS setter vi stor pris på din interesse for våre flyttetjenester, og vi ønsker å gi deg en innsiktsfull forståelse av hva du kan forvente i tiden som kommer.

Hva som skjer videre

1. Gjennomgang og vurdering

Først og fremst vil en erfaren medarbeider fra vårt engasjerte Flyttegutta AS-team gå nøye gjennom det innsendte skjemaet ditt. Vi forstår at hvert flyttebehov er unikt, og ved å utføre en omfattende gjennomgang, sikrer vi at vi har alle de nødvendige detaljene for å planlegge den optimale flytteopplevelsen for deg.

2. Prisestimering

Etter at skjemaet er vurdert grundig, vil vårt kompetente team foreta en nøyaktig og objektiv prisestimering for dine flyttebehov. Vi ønsker å tilby deg en konkurransedyktig pris som reflekterer vårt engasjement for kvalitet og verdi. Vårt mål er å gi deg en pris som ikke bare er rimelig, men også gjenspeiler den omfattende ekspertisen vi bringer til bordet.

3. Skriftlig pristilbud

Vi tar kundetilfredshet på alvor, og derfor vil du motta et skriftlig og detaljert pristilbud som inneholder alle de nødvendige detaljene du trenger. Dette tilbudet vil være grundig utarbeidet, slik at du har en klar forståelse av hva som er inkludert, og du vil kunne ta en informert beslutning basert på denne informasjonen.

4. Bekreftelse fra deg

Ditt engasjement og din beslutning er viktig for oss. Vi oppfordrer deg derfor til å svare tilbake på pristilbudet så snart som mulig. Gi oss beskjed om tilbudet er akseptabelt og bekreft også hvilken dato og tidspunkt som passer best for deg. Dette vil hjelpe oss med å tilpasse oss dine behov og sikre en sømløs planlegging av flytteprosessen.

5. Automatisk e-post

Etter at bekreftelsen er mottatt fra deg, vil vårt system automatisk sende en e-post til den adressen du har oppgitt i skjemaet. Denne e-posten vil inkludere alle detaljer om avtalen, samt informasjon om hva du kan forvente på selve flyttedagen.

6. Påminnelse 24 timer før flyttedagen

Vi forstår hvor viktig tid er i en travel flytteprosess. Derfor har vi implementert en automatisk påminnelse som vil sendes til din e-postadresse 24 timer før den avtalte flyttedagen. Dette gir deg en ekstra påminnelse og sikrer at alt er klart til rett tid.

Vår forpliktelse

Det er viktig å merke seg at all korrespondanse via e-post vil være juridisk bindende. Vi setter stor pris på våre kunders tillit, og vi forplikter oss til å overholde alle avtaler som er inngått.

Dersom du skulle ha ytterligere spørsmål eller ønsker en mer omfattende flyttekontrakt, kan du enkelt kontakte oss. Vi er alltid her for å sikre at dine behov blir møtt på en profesjonell og omtenksom måte.

Spar tid og penger

Vi vil også oppmuntre deg til å utforske vår råd og veiledning. Her vil du finne informasjon om hvordan du kan spare både tid og penger når du planlegger en flytte. Vår ekspertise og erfaring har lært oss at en godt planlagt og organisert flytteprosess kan være en betydelig kilde til både tidsbesparelser og økonomiske fordeler for begge parter.