BYGG OG EIENDOM

Flyttegutter samarbeider med boligbyggere og eiendomsforvaltningsbyråer over hele Oslo og Viken. Gjennom vår erfaring og opplæring fra foreninger (slik som Statsbygg), har vi lært mye om spesifikke bransjebehov.

Vi har utviklet en rekke skreddersydde programmer for å imøtekomme behovene til eiendomsforvaltere. Enten du ønsker å styrke ditt tilbud ved å inkludere en flyttepakke for dine kunder, eller bare trenger fagfolk til å hjelpe deg med oppsettet ditt, så har Flyttegutter løsninger for deg.

VI TILBYR FØLGENDE SERVICE

MØBELTRANSPORT

Benytt deg av vårt flytteprogram for boligoppsett! Vi kan hente alle møbler du har bestilt eller har lagret, og vi vil pakke ut, montere og plassere alt i henhold til instruksjonene fra deg og ditt designteam.

ULIKE TILBUD

En gratis eller subsidiert flytting kan være en flott måte å forbedre tilbudet ditt til potensielle kjøpere på. Boligkjøpere har ofte spart til et innskudd og har kanskje ikke vurdert kostnadene, som juridiske gebyrer eller flyttetjenester. Å tilby en flyttekreditt til kunder kan tillate dem å inkludere flyttekostnadene i boliglånet sitt.

ULIKE ORDNINGER

Ønsker du en kostnadsfri måte å tilby ekstra verdi til dine kunder på? Vi vil forhandle om rabatterte priser for eiendomsfagfolk som henviser alle sine kunder til Flyttegutter.

VÅRT FORPLIKTELSE TIL DEG

Etter å ha jobbet i mange år med norske restaureringsselskaper, har vi utformet våre tjenester for restaureringspartnerskap for å imøtekomme dine behov når det gjelder flytting av innhold. Vi tilbyr profesjonelle pakketjenester, detaljerte inventarlistene og fotografier, samt lagring. Vi tilbyr rimelige lagringspriser i sikre fasiliteter over hele Oslo og Viken.

Våre mannskaper er opplært i sikkerhetsprotokoller og kommer utstyrt med værnesko, hjelmer, hansker og munnbind. Vi sender erfarne mannskaper som har en kvalitet på tjenesten-vurdering på 90% eller høyere. Du kan lese mer om tjenestene vi tilbyr nedenfor!

TOPP TEAM

Vi forstår at kundene dine gleder seg til flyttedagen og å flytte inn i sitt helt nye hjem. Vi vil sende våre beste team for å gjøre flyttedagen til en sømløs opplevelse. Vårt «Månedens ansatte-program» rangerer mannskapene våre etter kvaliteten på tjenesten basert på virkelige kundeundersøkelser, og vi vil sende våre best vurderte team for å håndtere flyttingen for kundene dine.

TILBAKEMELDING I SANNTID

Etter hver flytting vil vi sende dine kunder en automatisert undersøkelse. Vi tar kundeservice på alvor: vårt mål er å gjøre din dag enklere, og det betyr å sørge for at dine kunder er fornøyde.

FLYTTING MED HVITE HANSKER

Inkludert i hver flytting for våre foretrukne eiendomspartnere er «flytting med hvite hansker service» (hvite hansker-service). Vi bruker gulvbeskyttelsesmatter, møbelputer og kan tilby profesjonelle madrassposer og garderobeesker av høy kvalitet for å sikre en sømløs flytteopplevelse.

FRANSCHISE LØSNINGER

Vi vil trene vår flyttekoordinator på spesifikasjonene til dine kunders bestillinger. Vi vil også tilby en landingsside, merket med ditt varemerke, som du kan distribuere til dine kunder slik at de kan bestille sin flytting direkte fra vår nettside.

Vi vil etablere en distribusjonsliste for deg og ditt team (post@flyttegutta.com). Med en e-post vil du nå ditt Flyttegutter-team: din personlige kontorsjef, en senior driftsleder og vår fakturakontor. Vi vil også gi deg mobiltelefonnummeret til din kontorsjef slik at du kan kontakte dem via telefon, tekstmelding eller e-post i løpet av dagen, kvelden eller helgen. Noen fra teamet vil svare deg umiddelbart!

Etter-servicehåndtering

Vi vil gjøre alt vi kan for å forhindre krav, men i det sjeldne tilfellet at det oppstår et krav, kan du stole på vår dedikerte etter-service manager. Vi har utviklet en kravprosess kalt 2-10-30-garantien:

  1. Kunden blir kontaktet senest 2 dager etter hendelsen.
  2. En avtalt løsning for å avslutte kravet innen 10 dager etter hendelsen.
  3. Enhver sak løst innen 30 dager etter rapportering av hendelsen.

En pålitelig, responsiv partner

Samarbeid med oss og opplev ekte verdi og ekte arbeidsetikk.

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map