blogg-eldreflytting

DEN ULTIMATE VEILEDNING FOR FLYTTING FOR ELDRE

BLOGG

Å flytte kan være stressende for alle, men eldre borgere står sannsynligvis overfor unike og utfordrende hindringer når det gjelder å planlegge en flytting. Å flytte betyr at du kanskje trenger hjelp med nedskalering, pakking, finne pålitelige flyttebyråer å booke flyttingen med, og planlegge alle andre aspekter av flyttedagen. Sammenlignet med en nylig utdannet student, for eksempel, vil en eldre person vanligvis ha et stort volum personlige eiendeler og kjære eiendeler. Det alene kan gjøre nedskalering til en prosess som tar dager eller til og med uker. Eldre må også være oppmerksomme på helse- og sikkerhetsproblemer som må tas i betraktning når de planlegger en flytting.

Ut fra vår erfaring vil vanligvis voksne barn av eldre hjelpe dem med å planlegge flyttingen. Enten du er en senior som planlegger en flytting eller det voksne barnet til en senior som hjelper foreldrene dine med å organisere seg for flyttedagen, fortsett å lese for Flyttegutter sin omfattende guide for å planlegge en flytting for eldre. Med over 13 års erfaring i bransjen har vi en rikdom av erfaring som vi gjerne deler med våre lesere.

HVORDAN REDUSERE STØRRELSEN SOM ELDRE

Vi har skrevet mye om å redusere størrelsen, men å redusere størrelsen for eldre pleier å være unikt utfordrende – seniorer vil normalt ha samlet mange gjenstander gjennom årene, og det kan være spesielt følsomme gjenstander som du ikke er klar til å skille deg med. Men ikke bekymre deg. For unike utfordringer er det unike løsninger, og du har alternativer!

FLYTTE DINE TINGER PÅ ET LAGER

Å lagre eiendelene dine er litt som en nedskalerings-juksekode – det teller kanskje ikke teknisk sett som nedskalering, men vi forstår at det er noen gjenstander du vil beholde, men som du kanskje ikke har plass til å lagre i det nye hjemmet ditt. Dette kan inkludere arvestykker som har gått i arv gjennom generasjoner av familien din, eller rett og slett de mest verdsatte gjenstandene du har samlet gjennom livet som du ikke er klar for å si farvel til ennå.

FÅ HJELP FRA VENNER OG FAMILIE

Hvis lagring er en utgift du ikke er forberedt på å påta deg, kan du kontakte familie og venner for hjelp. En av dine kjære vil sannsynligvis tilby en del av garasjen, kjelleren eller loftet sitt for å gi deg trygghet for dine mest kjære eiendeler. Det er viktig å huske at i dette tilfellet bør du sørge for å pakke eiendelene dine i sikre plastbokser i stedet for pappesker. Det siste du ønsker å bekymre deg for er mugg og fuktighet i det som ofte er de fuktigste områdene i et hus!

BLI KREATIV MED ET MINILAGER

Bruk av minilager har blitt et populært valg de siste årene, og det finnes mange måter å maksimere lagringsmulighetene dine for å få mest mulig ut av det nye rommet ditt. Bruk lagringsbodene under sengen, ekstra høye, smale hyller, sammenleggbare kleskurver og skaporganisatorer. Det finnes mange smarte lagringstips som kan hjelpe deg med å optimalisere det nye rommet ditt for å romme ting du ikke trodde du ville ha plass til!

PLANLEGG ET GARAJESALG

Du har kanskje ikke tid eller interesse av å liste opp hvert eneste element du ønsker å kvitte deg med, én etter én, for å selge dem på nettet. Selv om salg på nettet kan være raskere for å kvitte seg med visse ting, tror vi fortsatt på kraften til en god gammeldags garasjesalg. Du kan poste på foretrukne sosiale medier for å informere nettverket ditt om hvor og når salget finner sted, lage et skilt så enkelt eller så unikt som du vil og plassere det foran huset ditt – og vi anbefaler også et skilt for den travleste hovedveien nær hjemmet ditt – og be familie og venner om å la deres utvidede nettverk få vite at de er velkomne. Hvis du føler deg ekstra kreativ, kan du også lage små skilt og be lokale kafeer om å henge dem opp hvis de har et oppslagstavle for fellesskapet.

GI BORT ELLER KAST

Vi vet at bruk av en leid lastebil foretrekkes av noen når de skal flytte, men for eldre anbefaler vi sterkt å leie profesjonelle flyttefolk. Hvis du har helsebekymringer, er det spesielt viktig å prioritere sikkerheten din først. Selv om du er i god form, kan ting som vær, tilgang og trapper alle utgjøre utfordringer på flyttedagen som du ikke burde måtte bekymre deg for. Hvis du har bodd på samme sted i lang tid, har du kanskje ikke brukt flyttetjenester på mange år – eller noensinne – og vi kan hjelpe deg med det også!

DÅRLIGE FLYTTEBYRÅER

Vi er alle klar over at det er mange svindel på dagens internett, og du kan ikke stole på alle nettsider eller annonser du ser. Slik forsker du på flyttebyråer online for best mulige resultater når du ser etter flyttepristilbud:

 1. Bruk Google og Flyttebyråkatalogen for å komme i gang. Det er krav selskaper må oppfylle for å bli oppført på Google og Flyttebyråkatalogen, selv om det kanskje ikke er 100% feilsikkert.
 2. Sjekk anmeldelser for hvert flyttebyrå du vurderer å kontakte. Du kan sjekke ikke bare selskapets rangering av fem stjerner, men like viktig er antallet anmeldelser de har samlet. Bedrifter kan ikke betale for å få disse anmeldelsene fjernet eller endret, men de kan svare på hver anmeldelse. Sjekk hva kunder har å si, samt hvordan bedrifter svarer på anmeldelsene kundene deres legger igjen.
 3. Forsikre deg om at flyttebyrået har et telefonnummer i tillegg til nettsiden deres. Du bør kunne snakke med en ekte person på telefonen før du bestiller flyttingen din.
 4. Sjekk at pristilbud er gratis. Ingen anerkjent flyttebyrå skal noensinne kreve betaling for et pristilbud. Mens de fleste selskaper vil kreve et depositum, bør ikke det skje før du er på bestillingsstadiet.
 5. Se etter selskaper som er engasjert i lokalsamfunnet sitt. Dette er en vinn-vinn-situasjon – du kan betro flyttingen din til et selskap som du vet gjør godt i lokalsamfunnet ditt, og du vil også kunne bekrefte at en organisasjon i lokalsamfunnet ditt har brukt flyttebyråets tjenester før (og hatt en flott opplevelse med dem!).

SPØR OM PESNJONSRABATT

Noen flyttebyråer tilbyr spesielle rabatter for eldre. Når du vurderer flyttebyråer, er det ingen skade i å spørre om de tilbyr en rabatt for eldre. Dette er en høflighet som kan indikere en kultur av omsorg og samfunnsengasjement i en bedrift, så det er ingen grunn til å la være å spørre!

FORSTÅ AT FLYTTING KAN VÆRE EMOSJONELT

Flytting kan være spennende, men det er viktig å huske at å si farvel til et hjem – spesielt et du har bodd i i mange år – uunngåelig vil komme med noen uventede, sterke følelsesmessige bølger. Overganger kan være følelsesmessig krevende, og det beste du kan gjøre for hjelpe deg med å håndtere disse følelsene er å ta deg tid til å reflektere, anerkjenne og gi plass for dem. La deg selv føle tristhet, glede, nostalgi eller spenning når de kommer. Å dele disse følelsene med venner, familie eller støttegrupper kan også være til hjelp. Husk at det er normalt å oppleve en blanding av følelser under en flytteprosess, og å gi deg selv tillatelse til å bearbeide dem kan gjøre overgangen lettere.

Selvfølgelig er det viktig å føle alle følelser. Tanken på å flytte kan være trist, den kan forårsake angst, og den kan føles ensom. Hvis du trenger ekstra støtte, sørg for å ta kontakt med menneskene i livet ditt som er best rustet til å hjelpe deg å håndtere disse følelsene. Hvis du foretrekker å håndtere følelsene selv, er det også greit!

HELSEFARLIG FLYTTESTRESSSYNDROM

Hvis du opplever at du sliter med triste følelser og at de utvikler seg til noe du ikke kan håndtere, vil vi forsikre våre lesere om å være oppmerksomme på Relocation Stress Syndrome. Du kan lese mer om det ved å klikke her, men vi er glade for å oppsummere. Relocation Stress Syndrome beskrives som en sykepleiediagnose (merk: ikke en medisinsk diagnose) som kan oppstå hos eldre voksne i prosessen med å flytte, spesielt hvis du flytter til assistert omsorg fra en privat bolig. Symptomer på Relocation Stress Syndrome inkluderer angst, forvirring, håpløshet og ensomhet. Vennligst ha helsen din i tankene og ta kontakt med familie, venner eller til og med legen din hvis du føler at du kan oppleve dette.

kjappe-flyttegutter

FOKUS PÅ OSLO: FLYTTING TIL OSLO BY

Å flytte til en pulserende by som Oslo kan være en spennende reise. Enten du er ny i byen eller bare bytter nabolag, har Flyttegutter skreddersydde løsninger for din flytteopplevelse

Oslo, Norges hjerte, er kjent for sin rike kultur, vakre parker og pulserende atmosfære. Flytte til denne dynamiske byen krever imidlertid litt planlegging. Her er noen nøkkelfaktorer å vurdere når du flytter til Oslo.

Nabolagsguide:

Utforsk Oslos varierte nabolag, fra det historiske Grünerløkka til det moderne Barcode-området. Vi deler innsikt i lokale fasiliteter, transportmuligheter og unike trekk ved hvert nabolag.

 

Transporttips

Oslo har et effektivt transportsystem, men det er alltid lurt å være forberedt. Lær om kollektivtransport, sykkelruter og andre praktiske måter å komme deg rundt i byen.

Kulturelle skatter

Oppdag Oslos kulturelle skatter, fra verdensklasse museer som Munch-museet til livlige gallerier og teatre. Vi gir deg oversikten over de kulturelle høydepunktene du ikke bør gå glipp av.

Flytteprosessen

Flytte til Oslo med letthet ved å benytte deg av Flyttegutters spesialiserte tjenester. Vi tar hånd om alle aspekter av flyttingen din, fra pakking og lasting til sikker transport til ditt nye hjem.

Bestill flytting til Oslo

Enten du er ivrig etter å utforske Oslos urbane jungel eller ønsker å finne roen ved fjorden, vil Flyttegutter gjøre din overgang til Oslo enkel og problemfri. Ta kontakt med oss for skreddersydde flytteløsninger og velkommen til Oslo!

 

flytteguttene

EN HELT FULLSTENDIG FLYTTEPLAN

Utforsk den ultimate flytteplanen for å sikre en sømløs overgang til ditt nye hjem. Vår trinn-for-trinn guide dekker alt fra tidlig planlegging til ankomst, og gir deg de nødvendige verktøyene for en vellykket flytteprosess. Les videre for å oppdage de beste tipsene og triksene for en stressfri flytting. Bestill din flytting med Flyttegutter for pålitelige og profesjonelle tjenester.»

Planlegger du en forestående flytting? Det er mye å ta hensyn til, fra organisering og pakking til selve flyttedagen. For å gjøre denne overgangen så smidig som mulig, følg vår fullstendige flytteguide nedenfor.

Trinn 1: Planlegging og Organisering

 • Start i god tid: Sett opp en tidsplan for viktige oppgaver og milepæler.
 • Lag en sjekkliste: Skriv ned alt som må gjøres, fra adresseendring til avslutning av abonnementer.
 • Bestill flyttebyrået: Gjør avtaler med pålitelige flytteeksperter, som Flyttegutter, for å sikre profesjonell assistanse.

Trinn 2: Effektiv Pakking

 • Skaff riktige materialer: Ha nok esker, bobleplast, og annet nødvendig emballasje.
 • Etikettering er nøkkelen: Merk hver eske med innhold og rom for enkel gjenfinning.
 • Opprett en «essensiell» boks: Pakk ting du trenger umiddelbart ved ankomst i en egen boks.

Trinn 3: Flyttedagen

 • Kommuniser med teamet: Hold kontakten med flyttebyrået for oppdateringer om ankomsttid.
 • Vær tilstede under lasting: Veiled flyttefolkene om spesielle hensyn og instruksjoner.
 • Sjekk inventarlisten: Forsikre deg om at alle gjenstander blir lastet og losset som planlagt.

Trinn 4: Ankomst til Nytt Hjem

 • Sjekk for skader: Inspekter eiendelen din for eventuelle skader under flyttingen.
 • Pak ut systematisk: Begynn med det viktigste rommet først for å redusere stress.
 • Installer nødvendige apparater: Koble til hvitevarer og annet utstyr først.

Til slutt

Med denne fullstendige flytteplanen håndterer du din neste flytting med selvtillit og organisasjon. For en sømløs opplevelse, bestill flytting med Flyttegutter – dine pålitelige partnere for en stressfri overgang. Bestill Flytting nå!

stjernetegn-ved-flytting

DITT STJERNETEGNS UTFORDRINGER VED FLYTTING – OG HVORDAN HÅNDTERE DEM!

Flyttegutter: Utforsking av ditt stjernetegns unike utfordringer ved flytting

Er du nysgjerrig på hvordan stjernene påvirker din flytteopplevelse? Enten du er en impulsiv Væren eller en nøye planlagt Jomfru, har hvert stjernetegn sine unike utfordringer når det kommer til å flytte. Utforsk hva horoskopet har å si om din flyttereise nedenfor.

Væren (21. mars - 19. april):

Impulsive Værer kan finne det utfordrende å planlegge i god tid. Tips: Sett opp en tidsplan og tving deg selv til å følge den for en jevn overgang.

Tyren (20. april - 20. mai):

Stabeise Tyren kan være motvillig til forandringer. Tips: Fokuser på de positive aspektene ved det nye stedet og skap en komfortsone tidlig.

Tvillingene (21. mai - 20. juni):

Tvillingene kan bli distrahert og miste fokus. Tips: Lag en liste over prioriterte oppgaver og hold deg til den for å unngå spredt energi.

Krepsen (21. juni - 22. juli):

Hjemmekjære Krepsen kan føle sterke følelser ved å forlate sitt kjente område. Tips: Ta med personlige gjenstander som gir trygghet og tilknytning.

Løven (23. juli - 22. august):

Løven kan bekymre seg for å miste sitt sosiale status. Tips: Utforsk lokale fellesskap og muligheter for å opprettholde din strålende aura.

Jomfruen (23. august - 22. september):

Perfeksjonistiske Jomfruer kan bli overveldet av detaljer. Tips: Deleger ansvar og aksepter at ikke alt kan være feilfritt.

Vekten (23. september - 22. oktober):

Vekten kan streve med å ta avgjørelser. Tips: Veie fordelene og ulempene nøye, og stol på din intuisjon.

Skorpionen (23. oktober - 21. november):

Hemmelighetsfulle Skorpioner kan ha vanskelig for å åpne seg for nye naboer. Tips: Vær åpen for nye forbindelser og del dine interesser.

Skytten (22. november - 21. desember):

Eventyrlystne Skytter kan bli rastløse. Tips: Utforsk nærområdet og oppdag spennende steder for å tilfredsstille ditt behov for eventyr.

 

Steinbukken (22. desember - 19. januar):

Ambisiøse Steinbukker kan bli overarbeidet. Tips: Sett grenser og ta pauser for å opprettholde balansen i den hektiske tiden.

Vannmannen (20. januar – 18. februar): Uavhengige Vannmenn kan motstå konvensjoner. Tips: Åpne deg for nye opplevelser og la deg overraske av fordelene ved forandring.

Fiskene (19. februar – 20. mars): Følsomme Fisker kan bli overveldet av følelser. Tips: Ta deg tid til selvpleie og skap et beroligende miljø på det nye stedet.

Uansett ditt stjernetegn, er det viktig å anerkjenne og håndtere de unike utfordringene du kan stå overfor ved flytting. Ved å følge disse tipsene, kan du sørge for en jevn og harmonisk relokasjon. For personlig assistanse, bestill flytting med Flyttegutter – dine stjerneskarpe partnere for en problemfri overgang. Bestill Flytting med Flyttegutter.

DEN ULTIMATE GUIDE FOR FLYTTING UNGE

Å flytte som ung innebærer unike utfordringer og muligheter. Enten det er ditt første steg ut av foreldrehjemmet eller du bytter bosted etter studiene, kan en smidig og problemfri flytteopplevelse sette tonen for din nye livsfase. I denne guiden vil vi utforske nøkkelfaktorer og smarte strategier for å gjøre flyttingen enklere for unge mennesker, med spesiell fokus på å engasjere tjenestene til Flyttegutter.

Planlegging er nøkkelen:

 1. Tidlig planlegging: Start planleggingen i god tid. Unngå siste øyeblikk stress ved å lage en flytteplan flere uker i forveien.
 2. Lag en sjekkliste: Detaljer er avgjørende. Lag en sjekkliste for å organisere oppgaver som nedpakking, adresseendringer og overføring av tjenester.

Pakking som proffene:

 1. Riktig emballasje: Bruk kvalitetspakningsmateriale for å beskytte eiendelene dine under transport.
 2. Systematisk pakking: Organiser eiendelene dine etter rom eller kategori for enklere utpakking på destinasjonen.

Engasjer Flyttegutter for bekymringsfri flytting:

 1. Profesjonell hjelp: Flyttegutter tilbyr profesjonelle flyttetjenester designet spesielt for unge mennesker som ønsker en smidig overgang.
 2. Erfaring og pålitelighet: Med årevis med erfaring og en pålitelig tjenesterecord, kan du stole på Flyttegutter for å håndtere flytteoppgaven din med omsorg og effektivitet. Bestill flyttebyrå i dag!

Økonomiske overveielser:

Spar på kostnader: Unge folk har ofte et budsjett å forholde seg til. Utforsk økonomiske alternativer og rabatter som tilbys av Flyttegutter for å få mest mulig valuta for pengene.

Ankomst og utpakking:

Effektiv utpakking: Ved ankomst hjelper Flyttegutter deg ikke bare med å bære eiendelene, men de kan også bistå med utpakking og plassering av tingene dine på riktig sted.

Flyttegutter

En vellykket flytteopplevelse for unge mennesker handler om grundig planlegging, effektiv pakking og å engasjere pålitelige flyttetjenester. Flyttegutter står klare til å gjøre din neste flytte til en enkel og bekymringsfri opplevelse. Gå til Flyttegutter sin hjemmeside for mer informasjon å utforske tjenestene og planlegge din neste flytting med tillit.

HVORDAN HÅNDTERE STRESS VED FLYTTING

Stressmestring under flytting: Praktiske tips for en smidig overgang

Å flytte kan være en utfordrende opplevelse, men det er måter å håndtere stresset på og gjøre hele prosessen mer smidig. I denne bloggen vil vi utforske effektive strategier for å redusere stress under flytting og hjelpe deg med å bevare roen gjennom hele flytteprosessen.

1. Planlegg i God Tid:

En av de beste måtene å redusere flyttestress er å starte planleggingen i god tid. Lag en detaljert tidsplan, sett milepæler, og gi deg selv nok tid til å håndtere oppgavene gradvis. Dette vil redusere siste øyeblikk-panikken og gi deg bedre kontroll.

2. Organiser og Prioriter:

Strukturert organisering er nøkkelen til en vellykket flytting. Del opp oppgavene i mindre deler, og prioriter etter viktighet. Dette gjør det enklere å fokusere på én ting om gangen og reduserer følelsen av overveldelse.

3. Deleger Oppgaver:

Flytting trenger ikke å være en enmannsjobb. Be om hjelp fra venner, familie eller profesjonelle. Delegere oppgaver som pakking, transport og montering til pålitelige personer eller tjenester for å lette byrden på dine egne skuldre.

4. Ta Korte Pauser:

Midt i alt stresset, husk å ta korte pauser. Gå en tur, pust frisk luft eller gjør noe avslappende. Korte pauser kan bidra til å gjenopprette energi og redusere følelsen av konstant press.

5. Hold Kommunikasjon Åpen:

Hold kommunikasjonen åpen med alle involverte parter. Dette gjelder spesielt hvis du flytter med familie eller partnere. Diskuter forventninger, del ansvar og støtt hverandre gjennom hele prosessen.

6. Gi Deg Selv Tid til Adapsjon:

Når du har flyttet, gi deg selv tid til å tilpasse deg det nye miljøet. Stress kan vedvare selv etter selve flyttingen, så vær tålmodig med deg selv og anerkjenn at tilpasning tar tid.

SISTE ORD

Flytting trenger ikke å være en kilde til uoverkommelig stress. Ved å ta praktiske skritt, organisere deg godt og stole på støtten rundt deg, kan du gjøre hele opplevelsen mer håndterbar. Velg Flyttegutter for å sikre en jevn og stressfri overgang til ditt nye hjem. Bestill din flytting i dag og gi deg selv friheten til å fokusere på det som virkelig betyr noe! 

 

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


  Flyttegutter

  2yu
  html embed google map