VI ER EN FORLENGELSE AV DIN BEDRIFT

Vi tror på hardt arbeid, ansvarlighet, omsorg og kommunikasjon. Fortsett å lese for å se om vi passer for ditt selskap.

LA OSS SAMARBEIDE!

Vi liker gode bedrifter og organisasjoner som deler våre verdier!

oslo-politidistrikt
Sykehus
eldkeflytting

ALDERSHJEM OG SYKEHJEM

Vårt erfarne team kan utarbeide en flytteplan som overholder eventuelle spesifikke kriterier en anlegg måtte ha, og som hjelper dine kunder med å flytte inn og ut med så lite stress og så få forstyrrelser som mulig.

KONTORFLYTTING

Vi har utviklet våre kontorflyttetjenester med ett mål for øye: å få deg og teamet ditt tilbake på jobb raskt og sømløst. Etter 19 års erfaring med flytting, forstår vi at tid er penger!

 
pakking

OPPUSSING AV MØBLER

Vi kan bidra til å gjøre livet enklere for dine kunder med erfarne mannskaper som er dedikert til deg og dine behov. Målet vårt er å være en sømløs forlengelse av virksomheten din

BYGG & EIENDOM

Vi forstår at hver byggeplass og hvert prosjekt er unikt. Vår erfaring, retningslinjer, praksis og tjenester er utformet for effektivitet og for å sikre sikkerhet fra topp til bunn. Flyttegutta AS tilbyr også dyktige sjauere for inntransportering og interne flyttinger på byggeplasser. Våre ansatte er utstyrt med nødvendig verneutstyr og har byggekort tilgjengelig for sikkerhet og effektivitet.

bedriftsflytting

FRAKT OG TRANSPORT

Flyttegutta AS har ulike partnerskap med regionale og nasjonale fraktselskaper over hele Norge. Vi hjelper våre fraktpartnere med å tilby merverditjenester til sine kunder ved å utføre spesialiserte leveranser.

 

SISTE ETAPPE TJENESTER

Vi vil hjelpe deg med å overvinne eventuelle utfordringer i forsyningskjeden din ved å forsiktig transportere varer fra lasterampen til kundens hjem. Spør oss om skreddersydde priser per levering.

privatflytting

ER DIN BEDRIFT EN PÅLITELIG PARTNER?

Samarbeid med oss og opplev ekte verdi og hardtarbeidende flyttearbeidere.