DONASJONER

HVORDAN GIR VI TILBAKE?

Vårt team har funnet at å gi tilbake til samfunnet vårt påvirker vårt formål og lidenskap – å gi tilbake føles godt. Enda viktigere har det en meningsfull innvirkning på noen av de mest sårbare medlemmene i samfunnet vårt. Flyttegutta AS donerer 10% av overskuddet tilbake til samfunnsorganisasjoner og initiativer for å styrke vår lidenskap for å gi.

Vi tror også at bedrifter har et sosialt ansvar for å gi tilbake og bidra til å skape sosial endring i samfunnene der deres team bor og opererer.

Flyttegutta AS har etablert samarbeid med lokale og nasjonale veldedige organisasjoner over hele Norge, og våre innsatsområder fortsetter å vokse for hvert år som går. Fortsett å lese for å lære mer om de utrolige organisasjonene vi er så heldige å samarbeide med, og programmene vi har utviklet over tid for å fortsette å gi tilbake.

30 DONERTE FLYTTINGER AV FLYTTEGUTTA AS

Flyttegutta AS donerer 10% av overskuddet til lokale organisasjoner og initiativer for å styrke vår lidenskap for å gi tilbake til samfunnet. I 2020 ble vi inspirert til å utvide våre programmer for samfunnsengasjement etter å ha sett den omfattende negative påvirkningen som COVID-19-pandemien hadde på samfunnene i Norge. Vinteren er spesielt utfordrende for sårbare samfunnsmedlemmer, og vi hørte om utfordringene våre samarbeidspartnere innen samfunnsorganisasjoner sto overfor. Vi visste at Flyttegutta-teamet måtte hjelpe.

Vi bestemte oss for at den beste måten å hjelpe på, var å fortsette med det teamet vårt gjør best – å flytte. Ideelle organisasjoner har ofte ikke budsjett til å ansette flyttefolk, noe som betyr at flyttingene blir utført på bekostning av de ansattes tid og energi. Dette kan ta dem bort fra å utføre de avgjørende samfunnstjenestene de tilbyr, og vi ønsker å gjøre vår del for å bidra til å forhindre det.

Flyttegutta AS tilbød nesten ubegrensede donerte flyttinger til samarbeidsorganisasjonene våre i løpet av desember og mesteparten av januar. Våre flyttetjenester ble brukt av samfunnsorganisasjoner på ulike måter: for å flytte deres klienter som gikk over til nye og forbedrede boligsituasjoner, flytte deres team til nye kontorlokaler eller hente og levere paller med donerte varer til deres lager og kontorer. Vi svarte på anropene fra samarbeidspartnerne våre når de trengte oss.

Etter suksessen med denne gaveperioden, bestemte vi oss for å gjøre dette programmet til en fast årlig hendelse i vår kalender for samfunnsengasjement. I 2021 mer enn firedoblet vi antallet donerte flyttinger, og i 2022 er målet vårt å donere 30 flyttinger til våre samarbeidsorganisasjoner fra 18. november til 18. januar.

Hvis du representerer en organisasjon som tilbyr samfunnstjenester i Oslo, Bærum, Lillestrøm, Edmonton, Drammen, Ski eller Nittedal, vennligst ta kontakt med vårt  team ved å bruke skjemaet nedenfor. Vi ønsker å hjelpe!

BLI EN PARTNER

oslo-kommune
baerum-kommune
flytting-oslo
fretex
samfunnsorganisasjoner
wayback

Vår flyttebedrift

Flyttegutta AS – Oslo’s flytteeksperter siden 2004 ‘Vi flytter alt!’. Vårt dedikerte team betjener ikke bare Oslo, men også nærliggende områder. Uansett om du planlegger en privatflytting eller bedriftsflytting, er vårt mål å gjøre hele prosessen smidig og problemfri for deg.

Kontakt oss


    Flyttegutta AS

    2yu
    html embed google map