LANGDISTANSEFLYTTING

LA NORGESS BESTE LANGDISTANSERENSPORTØRER TA DEG TIL DESTINASJONEN DIN, ENTEN DET ER PÅ TVERS AV LANDET ELLER TIL ET ANNEN FYLKE.

 

Vårt tverrgående nettverk og omfattende tjenester for pakking, flytting, frakt og lagring gjør oss til et av norges foretrukne selskaper for langdistanseflytting; å flytte med Flyttegutter er enkelt, kostnadseffektivt og stressfritt.

Så gå videre og gled deg til ditt nye eventyr og til langdistanseflytting. Norge har vakre tverrgående utsikter med tog, fly eller bil – la detaljene være i hendene på ekspertene innen langdistanseflytting.

  FLYTTEDATO

  Ditt navn*

  Telefon*

  E-post*

  Flytter fra*

  Flytter til*

  Beskjed


  ET NASJONALT FLYTTENETTVERK

  Flyttegutter har et nasjonal nettverk rundt omkring i Norge, Gjennom flere år med partnere og en voksende kundekrets kan vi tilby gode pristilbud.

  Gå til siden å se våre områder ved å klikke på denne linken.

  Ta kontakt med oss for mer informasjon!

  VÅR STEG TIL STEG GUIDE

  LANGDISTANSEFLYTTING

  palitelig-flyttebyra
  en

  1 STEP 1 – ANKOMST PÅ FLYTTEDAGEN

  en

  STEG 1 – ANKOMST

  Våre profesjonelle langdistanseflyttere vil ankomme din nåværende adresse i tide, fullt forberedt og klare til å sette i gang. De vil gjerne motta eventuelle spesifikke instruksjoner eller tanker du måtte ha før de starter, og vil gå gjennom all dokumentasjon knyttet til flyttingen i detalj, slik at du vet nøyaktig hva du kan forvente.

  to

  STEG 2 – PAKKING (VALGFRI)

  to

  STEG 2 – PAKKING (VALGFRI)

  Dersom du har bestilt pakketjenester, vil vi begynne å nøye pakke eiendelene dine og merke esker etter dine anvisninger for ditt nye hjem. Våre flyttearbeidere er pakkeeksperter som kjenner de sikreste måtene å pakke gjenstandene dine for transport til ditt nye hjem. Hvis du ikke har bestilt pakketjenester ennå, kan du ta kontakt med din Flyttekoordinator for mer informasjon!

  flyttehjelp
  pianoflytting-oslo
  tre

  STEG # – LASTING AV FLYTTEBILEN

  tre

  STEG 3 – LASTING

  Kjernen i enhver profesjonell flytting – vårt team vil laste gjenstandene og eiendelene dine sikkert inn i lastebilen vår. Deretter blir de transportert forsiktig og effektivt til din nye by, provins eller på tvers av landet til ditt nye hjem. Dette er en av våre favorittdeler av flytting, og vi antar at det sannsynligvis er din favorittdel også, siden du slipper å bekymre deg!

  fire

  STEG 4 – LOSSING

  fire

  STEG 4 – LOSSING

  Når vi kommer til ditt nye hjem, vil våre langdistanseflyttere losse gjenstandene og eiendelene dine og plassere dem i hvilket som helst rom du ønsker – tross alt er bekvemmelighet nøkkelen i en langdistanseflytting! Vi anbefaler å bruke en slags merkesystem slik at esker kan leveres til sine riktige rom uten for mye retning fra deg etter en lang og stressende flytting.

  flyttefirma-oslo
  flyttegutta
  fem

  STEG 5 – TILBAKEMELDING

  fem

  STEG 5 – TILBAKEMELDING

  Når flyttingen er fullført, får du muligheten til å fylle ut en kundesurvey. Her hos Flyttegutter tar vi kundefeedback svært alvorlig – det er slik vi forbedrer tjenestene våre og vokser. Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer, vil teamet vårt være glade for å hjelpe deg. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å evaluere oss!

  Pakking

  MER ENN BARE FLYTTING

  Vi vet at flytting kan være mer enn bare å flytte eiendeler fra ett sted til et annet. Det kan være en omfattende prosess. Derfor tilbyr vi ulike ekstratjenester som er utformet for å gjøre hele opplevelsen enda bedre.

  Enten du trenger hjelp med pakking, midlertidig lagring, eller spesialisert transport som pianoer, er vi her for å hjelpe deg. Vårt mål er å spare deg tid og penger mens vi gjør flyttingen til en jevn og positiv opplevelse.

  Velkommen til Flyttegutta AS, hvor vi gjør flytting til et eventyr du aldri vil glemme. La oss ta vare på hver eneste detalj, slik at du kan nyte din nye start uten stress og bekymringer. Kontakt oss i dag for å starte planleggingen av din neste flytting.»

  Flyttebyrå

  Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

  Kontakt oss


   Flyttegutter

   2yu
   html embed google map