VI ER HER FOR Å HJELPE DEG MED Å FLYTTE

Flyttegutter er en profesjonell nettportal av Flyttealliansen. Vårt nettsted er synlig i Oslo, Drammen, Lillestrøm, Ski og vi hjelper tusenvis av mennesker med å flytte hvert år. Vi tilbyr lokale og langdistansetjenester for hjem, kontorer, transport av spesielle gjenstander, kommersielle flyttinger, inn og ut av lagring, og mye mer.

Vi ønsker at våre kunder og samfunnet skal kjenne til verdiene våre – fra våre kjerneverdier til løftene vi som selskap forplikter oss til å holde for alle som samarbeider med oss.

blogg-eldreflytting

EN TILLITSVERDIG FLYTTEBEDRIFT

Flyttegutter er en nasjonal nettportal med over 13 års erfaring. Våre flyttetjenester og vennlige ansatte er tilgjengelige syv dager i uken for å hjelpe deg med hver eneste fase av flyttingen din. Vi skryter av de største hjertene i bransjen og de beste sikkerhetsstandardene i flytteindustrien.

VÅRE FLYTTEGUTTER BRYR SEG

Vårt vennlige og profesjonelle team forstår at når vi flytter møbler og esker, flytter vi også minner og de gjenstandene som gjør ditt nye hus til et hjem. Derfor tar vi ekstra godt vare på hver eneste flytting. Vi donerer også 10% av overskuddet til lokale organisasjoner og initiativer for å styrke vår lidenskap for samfunnsengasjement.

INGEN OVERRASKELSER

Flytting kan være stressende, men det behøver det ikke å være. Etter å ha flyttet våre kunder i mer enn 19 år, har vi lært at de beste flytteoppdrag er de uten overraskelser, derfor er vår prosess tydelig fra start til slutt. Vi forstår det, de fleste liker ikke å flytte – men det gjør vi!

FLYTTEGUTTER MED ET HJERTE

Vi er her for å forsikre oss om at når du bruker våre flyttetjenester, har du en positiv opplevelse.

Målet vårt er å fjerne all stressen som følger med en flytting, slik at du kan fokusere på å gjøre noe annet. Vi er i stand til å gjøre dette takket være vår omfattende erfaring i bransjen – de siste 19 årene har vi sett og gjort alt! Denne erfaringen, i kombinasjon med grundig tilbakemelding fra våre kunder og samarbeidspartnere, har ført til at vi har utviklet en helt unik og omfattende pakke av flyttetjenester som dekker alle behov du måtte ha. Du kan stole på vårt medfølende og profesjonelle team som vil være med deg fra start til slutt, uansett hva oppgaven er!

Støtte er kjernen i alt vi gjør. Det er slik vi nærmer oss vårt arbeid og våre liv. Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å forbedre samfunnene våre og å være talsmenn for menneskene som kaller dem hjem. Suksess er et felles innsats, og vi er stolte av å gjøre vår del.

Gi oss beskjed om hvordan vi kan hjelpe deg – vi er her for å støtte deg.

VÅRE KJERNEVERDIER

SIKKERHET

Våre medarbeidere, kunder og samfunnsorganisasjoner vi samarbeider med, har alle den tryggheten at deres sikkerhet er vår høyeste prioritet.

OMSORG

Vi handler ansvarlig og viser omsorg i alle interaksjoner med våre medarbeidere, våre kunder og vårt samfunn.

VEKTS

Flyttegutter er forpliktet til kontinuerlig vekst, slik at vi kan fortsette å tilby de mest verdsatte tjenestene i bransjen, øke våre programmer for samfunnsengasjement og støtte utviklingen til vårt team.

EFFEKTIVITET

Å være så effektive som mulig og optimalisere våre prosesser sparer våre ansatte tid og energi, bidrar til vår vekst og maksimerer vårt teams harde arbeid.

flyttegutta

SIKKERHET

Da COVID-19-pandemien startet i Norge tidlig i 2020, visste vårt team hos Flyttegutter at vi hadde en forpliktelse som et samfunnsorientert selskap til å tilby ekstra assistanse til samfunnsorganisasjoner.

Vi bestemte oss for at den beste måten å hjelpe på ville være å fortsette med det vårt team gjør best – flytting. Ideelle organisasjoner har ofte ikke budsjett til å ansette flyttebyråer, noe som betyr at flyttingen blir utført på bekostning av de ansattes tid og energi. Dette kan ta dem bort fra å utføre de viktige samfunnstjenestene de tilbyr, og vi ønsker å gjøre vår del for å hjelpe til med å forhindre det.

Mellom 18. november 2022 og 18. januar 2023 var vårt mål å donere 50 flyttinger til samarbeidende samfunnsorganisasjoner i Norge.

flytte
crm-for-flyttebyråer
flytte

SLIK HOLDER VI KONTROLLEN!

Vi stolte av å benytte Appilo CRM, vårt hemmelige våpen for å holde orden og kontroll over alle aspekter av våre flytteoppdrag. Dette skreddersydde CRM-verktøyet hjelper oss med å administrere flyttejobber, følge opp leads, håndtere kunder, holde oversikt over regnskapet, og mye mer. Med Appilo CRM ved vår side, sikrer vi at hvert flytteoppdrag blir en sømløs opplevelse, der kundene våre kan nyte hvert øyeblikk av sitt flytteeventyr, uten bekymringer eller stress. Velkommen til Flyttegutter, der vi bruker moderne teknologi for å gjøre flytting til en glede, ikke et ork!

VI ER ALLTID PÅ UTIKK ETTER FANTASTISKE FOLK SOM VIL BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

Hvis du er som oss og tror på omsorg, sikkerhet, effektivitet og vekst, vennligst ta kontakt.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

HVA SKAL ELLER VIL GJESTEN BETALE?

Har du ligget over på sofa til kompisen og vil gi han noen kroner for det?
La oss fortelle deg hvor mye det var verdt!
Hva betaler du i husleie?
Hvor mange dager var overnattingen?
Kompisen vil eller må betale

  Flyttebyrå

  Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

  Kontakt oss


   Flyttegutter

   2yu
   html embed google map