VI ER HER FOR Å HJELPE DEG MED Å FLYTTE

Flyttegutta AS er et norsk profesjonelt flyttefirma med mer enn 19 års erfaring i bransjen. Vårt team har kontorer i Oslo, Drammen, Lillestrøm, Ski og vi hjelper tusenvis av mennesker med å flytte hvert år. Vi tilbyr lokale og langdistansetjenester for hjem, kontorer, transport av spesielle gjenstander, kommersielle flyttinger, inn og ut av lagring, og mye mer.

Vi ønsker at våre kunder og samfunnet skal kjenne til verdiene våre – fra våre kjerneverdier til løftene vi som selskap forplikter oss til å holde for alle som samarbeider med oss.

om-oss

EN TILLITSVERDIG FLYTTEBEDRIFT

Flyttegutta AS er det nasjonale firmanavnet med over 19 års erfaring. Våre flyttetjenester og vennlige ansatte er tilgjengelige syv dager i uken for å hjelpe deg med hver eneste fase av flyttingen din. Vi skryter av de største hjertene i bransjen og de beste sikkerhetsstandardene i industrien.

VÅRE FLYTTEGUTTER BRYR SEG

Vårt vennlige og profesjonelle team forstår at når vi flytter møbler og esker, flytter vi også minner og de gjenstandene som gjør ditt nye hus til et hjem. Derfor tar vi ekstra godt vare på hver eneste flytting. Vi donerer også 10% av overskuddet til lokale organisasjoner og initiativer for å styrke vår lidenskap for samfunnsengasjement.

INGEN OVERRASKELSER

Flytting kan være stressende, men det behøver det ikke å være. Etter å ha flyttet våre kunder i mer enn 19 år, har vi lært at de beste flytteoppdrag er de uten overraskelser, derfor er vår prosess tydelig fra start til slutt. Vi forstår det, de fleste liker ikke å flytte – men det gjør vi!

FLYTTEGUTTER MED ET HJERTE

Vi er her for å forsikre oss om at når du bruker våre flyttetjenester, har du en positiv opplevelse.

Målet vårt er å fjerne all stressen som følger med en flytting, slik at du kan fokusere på å gjøre noe annet. Vi er i stand til å gjøre dette takket være vår omfattende erfaring i bransjen – de siste 19 årene har vi sett og gjort alt! Denne erfaringen, i kombinasjon med grundig tilbakemelding fra våre kunder og samarbeidspartnere, har ført til at vi har utviklet en helt unik og omfattende pakke av flyttetjenester som dekker alle behov du måtte ha. Du kan stole på vårt medfølende og profesjonelle team som vil være med deg fra start til slutt, uansett hva oppgaven er!

Støtte er kjernen i alt vi gjør. Det er slik vi nærmer oss vårt arbeid og våre liv. Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å forbedre samfunnene våre og å være talsmenn for menneskene som kaller dem hjem. Suksess er et felles innsats, og vi er stolte av å gjøre vår del.

Gi oss beskjed om hvordan vi kan hjelpe deg – vi er her for å støtte deg.

VÅRE KJERNEVERDIER

SIKKERHET

Våre medarbeidere, kunder og samfunnsorganisasjoner vi samarbeider med, har alle den tryggheten at deres sikkerhet er vår høyeste prioritet.

OMSORG

Vi handler ansvarlig og viser omsorg i alle interaksjoner med våre medarbeidere, våre kunder og vårt samfunn.

VEKTS

Flyttegutta AS er forpliktet til kontinuerlig vekst, slik at vi kan fortsette å tilby de mest verdsatte tjenestene i bransjen, øke våre programmer for samfunnsengasjement og støtte utviklingen til vårt team.

EFFEKTIVITET

Å være så effektive som mulig og optimalisere våre prosesser sparer våre ansatte tid og energi, bidrar til vår vekst og maksimerer vårt teams harde arbeid.

flyttegutta-as

SIKKERHET

Da COVID-19-pandemien startet i Norge tidlig i 2020, visste vårt team hos Flyttegutta AS at vi hadde en forpliktelse som et samfunnsorientert selskap til å tilby ekstra assistanse til samfunnsorganisasjoner.

Vi bestemte oss for at den beste måten å hjelpe på ville være å fortsette med det vårt team gjør best – flytting. Ideelle organisasjoner har ofte ikke budsjett til å ansette flyttebyråer, noe som betyr at flyttingen blir utført på bekostning av de ansattes tid og energi. Dette kan ta dem bort fra å utføre de viktige samfunnstjenestene de tilbyr, og vi ønsker å gjøre vår del for å hjelpe til med å forhindre det.

Mellom 18. november 2022 og 18. januar 2023 var vårt mål å donere 50 flyttinger til samarbeidende samfunnsorganisasjoner i Norge.

flyttehjelp-oslo
flytting-oslo
flytte-organisasjoner

SAMFUNNSDELAKTIGHET

Flyttegutta AS donerer 10% av overskuddet tilbake til samfunnsorganisasjoner og initiativer for å styrke vår lidenskap for å gi tilbake. Vi tror også at bedrifter har et samfunnsansvar for å bidra og bidra til sosial endring i samfunnene der deres team bor og opererer. Vår bedrift  samarbeider med samfunnsorganisasjoner året rundt, og donerer ofte våre flyttetjenester til organisasjoner som trenger hjelp med leveranser av donasjoner, kontorflyttinger eller hjelp til klientene deres med en ny start i et nytt hjem.

VI ER ALLTID PÅ UTIKK ETTER FANTASTISKE FOLK SOM VIL BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

Hvis du er som oss og tror på omsorg, sikkerhet, effektivitet og vekst, vennligst ta kontakt.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

Vår flyttebedrift

Flyttegutta AS – Oslo’s flytteeksperter siden 2004 ‘Vi flytter alt!’. Vårt dedikerte team betjener ikke bare Oslo, men også nærliggende områder. Uansett om du planlegger en privatflytting eller bedriftsflytting, er vårt mål å gjøre hele prosessen smidig og problemfri for deg.

Kontakt oss


    Flyttegutta AS

    2yu
    html embed google map