KONTORFLYTTING

Å flytte kontoret kan være en utfordrende opplevelse. Vi forstår at kontorflytting kan være en ekstra krevende og logistisk utfordrende prosess for bedriftene dine mens de går over til nye lokaler. Hos Flyttegutta AS verdsetter vi viktigheten av en problemfri kontorflytting og forstår at denne overgangen krever grundig planlegging og profesjonell håndtering.

Vi er stolte av nivået på tjeneste og omsorg vi tilbyr alle våre kunder, fra den første samtalen og bestillingsprosessen, helt til slutten av deres kontorflytting. Som et fullservice flyttefirma kan vi hjelpe dine kunder med å redusere, pakke, flytte, og til og med lagre ekstra eiendeler hos en av våre lagringspartnere.

https://flyttegutta.com/
oktober 2023
Man Ti Ons To Fre Lør Søn
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

VÅRE SPESIALISERTE KONTORFLYTTINGSTJENESTER

Som vi nevnte tidligere, er kontorflytting ikke det samme som boligflytting. Når bedriften din flytter, må du ha tillit til et flyttefirma som forstår forskjellene og tilbyr spesialiserte tjenester basert på dem. Hos Flyttegutta AS vet vi at kontorflytting vanligvis har tre unike prioriteringer:

Med disse tre prioriteringene i tankene, organiserer våre kontorflyttere ekspertmessig din flytting for å sikre at alle dokumenter og utstyr ankommer intakt og organisert. Her er bare noen få av tjenestene vi tilbyr under en kontorflytting:

MERKESYSTEM AV FLYTTEESKER

En av de viktige aspektene ved en kontorflytting er organisasjon. Vi ønsker å forsikre oss om at alt vi flytter fra ditt gamle kontor til det nye havner på rett sted. Dette er avgjørende for å sikre at verdifull eller konfidensiell klientinformasjon ikke blir feilplassert, og for å redusere tiden det tar å pakke ut og gjøre alt klart til bruk.

Derfor tar våre kontorflyttere seg tid til å merke hver boks og utstyr riktig før vi laster det på lastebilen. Med vårt merkesystem på plass kan vi være ekstra sikre på at hver boks havner akkurat der den skal være når du og ditt team ankommer ditt nye kontor.

PROFESJONELL PROSJEKTLEDER FOR KONTOFLYTTING

En kontorflytting krever mer organisering og oppmerksomhet på detaljer enn en gjennomsnittlig boligflytting – spesielt hvis du ønsker å komme tilbake til virksomheten så raskt som mulig. For å sikre at hvert aspekt av din kontorflyttetjeneste går jevnt og effektivt, tildeler vi en profesjonell prosjektleder for kontorflytting. Prosjektlederen vil ha tilsyn med hele prosessen og gi deg trygghet om at utstyret, dokumentene, elektronikken og møblene dine blir flyttet trygt, og at du ikke mister verdifulle arbeidstimer på grunn av en uorganisert levering.

ERFARNE FLYTTEARBEIDERE FOR ELEKTRONISK UTSTYR

Kontorutstyr og elektronikk kan være skjøre eller komplekse (for ikke å nevne veldig dyre), så det er avgjørende at ikke hvem som helst møter opp for å flytte dem. Vi vet at vi har teammedlemmer på hvert sted som er erfarne profesjonelle når det gjelder å flytte slike ting – og vi tildeler dem kun din kontorflytting.

Du kan være trygg på at når alt ankommer ditt nye kontor, vil det være uskadet og i fungerende stand.

NOEN EKSEMPLARISKE BLOGGARTIKLER OM EMNET KONTOFLYTTING GJENNOM ÅRENE.

EN TROVERDIG OG RESPONSIV SAMARBEIDSPARTNER?

Samarbeid med oss og opplev ekte verdi og ekte sjelefred.