ditt personvern

Vi tar ditt personvern på alvor

Ditt personvern er viktig for oss. For å bedre beskytte ditt personvern, gir vi denne meldingen som forklarer våre praksiser for innsamling av informasjon på nettet og de valgene du kan ta når det gjelder hvordan informasjonen din blir samlet inn og brukt. For å gjøre denne meldingen enkel å finne, gjør vi den tilgjengelig på vår hjemmeside og på hvert punkt hvor personlig identifiserbar informasjon kan bli forespurt.

GOOGLE ADSENSE OG GODKJENNELSE AV INFORMASJONSCOOKIER

Google, som en tredjeparts reklameleverandør, bruker informasjonskapsler (cookies) for å vise annonser på dette nettstedet. Bruken av DART-informasjonskapsler av Google gjør det mulig for dem å vise annonser til besøkende basert på deres besøk på dette nettstedet, samt andre nettsteder på internett.

For å velge bort DART-informasjonskapsler, kan du besøke Googles personvernpolicy for annonser og innhold på følgende nettadresse: http://www.google.com/privacy_ads.html. Sporing av brukere gjennom DART-informasjonskapsler er underlagt Googles egne personvernpolicyer.

Andre tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk kan også bruke informasjonskapsler for å spore brukernes aktiviteter på dette nettstedet, for å måle annonseeffektiviteten og av andre grunner som vil bli oppgitt i deres egne personvernpolicyer. twosmallmen.com har ingen tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som kan bli brukt av tredjepartsannonsører.

INNSAMLING AV PERSONLIG INFORMASJON

Når du besøker flyttegutta.com, blir IP-adressen som brukes for å få tilgang til nettstedet logget sammen med datoer og klokkeslett for tilgang. Denne informasjonen brukes kun til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle bred demografisk informasjon for intern bruk. Viktigst av alt, er ikke de registrerte IP-adressene knyttet til personlig identifiserbar informasjon.

LENKER TIL TREDJEPARTS NETTSTEDER

Innholdet i denne erklæringen kan endres når som helst, etter vårt skjønn. Hvis du har spørsmål om personvernpolicyen til twosmallmen.com, kan du kontakte oss på post@flyttegutta.com

ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi har inkludert lenker på dette nettstedet for din bruk og referanse. Vi er ikke ansvarlige for personvernpolicyene på disse nettstedene. Du bør være oppmerksom på at personvernpolitikkene på disse nettstedene kan avvike fra våre egne.

HAR DU FREMDELES NOEN SPØRSMÅL?

Vi er glade for å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha angående vår personvernpolicy.

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map