SPESIALFLYTTING

Når du flytter hus, vil du ikke etterlate deg noen verdifulle gjenstander. Flytte logistikk er allerede komplisert nok uten ekstra bryderi med å transportere dine mest dyrebare eiendeler – og disse er ofte de vanskeligste å transportere.

Når vi sier at vi behandler dine eiendeler som om de var våre egne, mener vi det. Enten du ikke kan kjøre et av dine egne kjøretøy eller trenger ekstra plass til en flygel, har våre flyttearbeidere en trygg og smart løsning.

ENKELT TRANSPORTER DINE SPESIELLE EIENDELER

Noen gjenstander krever spesiell forsiktighet under flytting. Flygler, kunstverk, familiære arvegods og andre spesielle gjenstander trenger spesiell oppmerksomhet. Heldigvis har vi over 13 års erfaring, og vi vet hvordan vi skal flytte alle store, skjøre eller unike gjenstander trygt og sikkert.

spesialflytting

FÅ TRYGG OG PÅLITELIG FLYTTETRANSPORT

Planlegger du en langdistanseflytting og bekymret for å kjøre selv? Kanskje vil du heller fly til ditt nye sted. Kanskje familien din har mer enn ett kjøretøy, men foretrekker å kjøre sammen. Kanskje ønsker du ikke å kjøre din egen bil på tvers av landet i vanskelige vinterveiforhold.

Uansett årsaken kan vår kjøretøytransporttjeneste frakte bilen din uten problemer. Dette er en del av vår garanti for å hjelpe deg med å gjennomføre en stressfri flytting.

Å leie en profesjonell billeverandør kan koste mye penger. I stedet for å bruke penger på en ekstra tjeneste – og måtte bekrefte om denne tjenesten er lisensiert og forsikret – kan du stole på flyttearbeiderne hos Flyttegutta AS til å ta med seg kjøretøyene dine. Vi er forsikret for skader og forpliktet til å sørge for at bilen din kommer frem i perfekt stand.

BESTILLE PIANOFLYTTING

Ikke la hvem som helst flytte ditt piano. La erfarne pianoflyttere ta seg av den yunge jobben på en profesjonell måte.

Sjansen for skade på gulv, trapper og vegger vil bli betraktelig reduserrt. Pianoflytting er ikke for alle. Vær sikker på at ditt flyttebyrå kan å flytte pianoer før du bestiller!

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map