ELDREFLYTTING

Å flytte kan være en stressende opplevelse. Vi forstår at overgangen til aldershjem kan være en ekstra stressende og følelsesladet opplevelse for dine kunder, da de flytter fra det hjemmet de har kjent. Hos Flyttegutter verdsetter vi at å redusere og flytte til en ny bolig er en stor livsstilsendring, og at denne overgangsperioden krever tålmodighet og omsorg.

Vi er stolte av nivået på tjeneste og omsorg vi tilbyr alle våre kunder, fra den første samtalen og bestillingsprosessen, helt til slutten av flyttingen deres. Som et fullservice flyttefirma kan vi hjelpe dine kunder med å redusere, pakke, flytte, og til og med lagre ekstra eiendeler hos en av våre lagringspartnere.

  FLYTTEDATO

  Ditt navn*

  Telefon*

  E-post*

  Flytter fra*

  Flytter til*

  Beskjed


  LA OSS SAMARBEIDE

  Dere kjenner deres kunder og deres fasilitet bedre enn noen andre. Vi ønsker å samarbeide med dere for å utvikle en plan som tar hensyn til alt vi må forutse for deres fasilitet og deres kunder. Vårt team vil møte opp til avtalt tid, med et smil, klare til å jobbe hardt for deres kunder.

  HVORFOR BØR DU BLI PARTNER MED OSS?

  Vi respekter deres kapasitet

  Vi vil samarbeide med dere for å forstå regler og forventninger (som for eksempel hvor lastebilen skal parkeres, begrensninger på heistider og ved å sørge for at det ikke blir etterlatt søppel) i deres fasilitet, slik at vårt team kan bidra til å opprettholde det fredelige miljøet som deres beboere og ansatte forventer for alle innkommende flyttinger.

  PROFFESJONAL PAKKEMATERIALER OG SERVICE

  Vi ønsker å bidra til å gjøre din klients flytting så stressfri som mulig. Å redusere kan være emosjonelt krevende nok uten den ekstra bekymringen for skader på de gjenstandene de velger å beholde. Vi bruker kommersielle kvalitetsbeskyttelser, krympeplast og pakkepapir for å sikre trygg transport av deres dyrebare eiendeler, hver eneste gang.

  VÅRT SPESIALTILBUD

  Vi er stolte av å tilby spesialpriser for eldre som flytter til deres fasiliteter. Når din klient velger å flytte lokalt med Flyttegutter, vil vi frita dem for drivstofftillegget for flyttingen. Dette utgjør betydelige besparelser på deres flytting!

  VI BRYR OSS OM DINE BRUKERE

  Flytting er stressende. Det er sannsynlig at overgangen til en fasilitet er en ekstra følelsesladet tid for din klient, og akkurat som dere, ønsker vi å bidra til å gjøre overgangen så enkel som mulig. Vi vil alltid sende deg mannskap som har en tjenestekvalitetsvurdering på 9.0/10.0 eller høyere, og som har mottatt enestående tilbakemelding fra tidligere kunder for deres positive holdninger.

  UTMERKET ETTER-SERVICE

  Vi vil gjøre alt vi kan for å forhindre en klage, men i det sjeldne tilfellet en klage oppstår, kan du stole på vår dedikerte Etter-Serviceleder. Vi har utviklet en klageprosess kalt «2-10-30-garantien.»

  DEDIKERT FLYTTETEAM

  Vi vil opprette en distribusjonsliste for deg (post@flyttegutta.com). Med én e-post når du ditt skreddersydde Flyttegutter: din personlige kontorsjef, en senior operasjonsleder og vår faktureringsmedarbeider. Vi vil også gi deg mobilnummeret til din kontosjef, slik at du kan kontakte dem via telefon, tekstmelding eller e-post når som helst.

  HVORFOR BØR DU ANBEFALE FLYTTEGUTTER

  Din anbefaling betyr mye – du bygger tillit hos nåværende og potensielle kunder når de bruker en tjeneste som er blitt vurdert av deg. Vi ønsker at du skal oppleve en flytting med oss, slik at vi kan tjene din anbefaling. Derfor tilbyr vi din fasilitet en intern flytting, kostnadsfritt. Bestill med oss i dag og bli kjent med Flyttegutter!

  Flyttebyrå

  Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

  Kontakt oss


   Flyttegutter

   2yu
   html embed google map