FLYTTEBYRÅ

Planlegger du en flytting? Flyttegutter sørger for en rask og effektiv overføring av eiendelene dine, samtidig som vi garanterer at alt kommer trygt og uskadet frem til destinasjonen.

VÅR TRINN-FOR-TRINN VEILEDNING TIL

LOKALFLYTTING

palitelig-flyttebyra
en

STEG 1 – ANKOMST

en

STEG 1 – ANKOMST

Din flytteopplevelse starter når vårt team ankommer ditt hjem. Vi går gjennom fakturering og forsikringsalternativer sammen med deg og lager en skreddersydd flytteplan.

to

STEG 2 – PAKKING (VALGFRI)

to

STEG 2 – PAKKING (VALGFRI)

Hvis du har bestilt pakketjenester, begynner vi nøye med pakking og merking av dine eiendeler i henhold til dine instruksjoner for ditt nye hjem.

flyttehjelp
pianoflytting-oslo
tre

STEG 3 – LASTING

tre

STEG 3 – LASTING

Eiendelene dine blir trygt lastet på våre lastebiler. Gi beskjed om spesielle esker som må tas ut først, så laster vi dem sist.

fire

STEG 4 – LOSSING

fire

STEG 4 – LOSSING

Dine eiendeler blir nøye lossnet og ført til riktig rom eller område i ditt nye hjem. Flyttearbeiderne vil avslutte regningen med deg.
flyttefirma-oslo
flyttegutta
fem

STEG 5 – TILBAKEMELDING

fem

STEG 5 – TILBAKEMELDING

Eiendelene dine blir nøye losset og plassert i riktig rom eller område i ditt nye hjem. Vi avslutter regningen sammen med deg.

LAST NED VÅR FLYTTESJEKKLISTE

Sørg for at flyttingen går så smidig som mulig med vår gratis flytteliste. Den inneholder gode råd for før, under eller etter flyttingen.

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map