FLYTTEBYRÅ

Planlegger du en flytting? Flyttegutta AS sørger for en rask og effektiv overføring av eiendelene dine, samtidig som vi garanterer at alt kommer trygt og uskadet frem til destinasjonen.

VÅR TRINN-FOR-TRINN VEILEDNING TIL

LOKALFLYTTING

flyttebyra

STEG 1 – ANKOMST

STEG 1 – ANKOMST

Din flytteopplevelse starter når vårt team ankommer ditt hjem. Vi går gjennom fakturering og forsikringsalternativer sammen med deg og lager en skreddersydd flytteplan.

STEG 2 – PAKKING (VALGFRI)

STEG 2 – PAKKING (VALGFRI)

Hvis du har bestilt pakketjenester, begynner vi nøye med pakking og merking av dine eiendeler i henhold til dine instruksjoner for ditt nye hjem.

flyttehjelp-oslo
pianoflytting-oslo

STEG 3 – LASTING

STEG 3 – LASTING

Eiendelene dine blir trygt lastet på våre lastebiler. Gi beskjed om spesielle esker som må tas ut først, så laster vi dem sist.

STEG 4 – LOSSING

STEG 4 – LOSSING

Dine eiendeler blir nøye lossnet og ført til riktig rom eller område i ditt nye hjem. Flyttearbeiderne vil avslutte regningen med deg.
flyttefirma-oslo
flyttegutta-as

STEG 5 – TILBAKEMELDING

STEG 5 – TILBAKEMELDING

Eiendelene dine blir nøye losset og plassert i riktig rom eller område i ditt nye hjem. Vi avslutter regningen sammen med deg.

SE OGSÅ VÅR FLYTTESJEKKLISTE

For en enda smidigere flytting, sjekk ut vår gratis flyttesjekkliste, full av nyttige tips for før, under og etter flyttingen din med hjelp fra vårt erfarne flyttebyrå.

Vår flyttebedrift

Flyttegutta AS – Oslo’s flytteeksperter siden 2004 ‘Vi flytter alt!’. Vårt dedikerte team betjener ikke bare Oslo, men også nærliggende områder. Uansett om du planlegger en privatflytting eller bedriftsflytting, er vårt mål å gjøre hele prosessen smidig og problemfri for deg.

Kontakt oss


    Flyttegutta AS

    2yu
    html embed google map