VI ER MER ENN FLYTTESELSKAP

MED MER ENN 13 ÅRS ERFARING HAR VI UTVIKLET SKREDDERSYDDE FLYTTETJENESTER FOR Å MØTE DINE BEHOV.

Flyttegutter har levert flyttetjenester til dine venner, familie og naboer i over 13 år. Vi har partnere over hele østlandet, over 8 lastebiler og mer enn 25 ansatte for å sikre at vi hjelper deg med å komme dit du trenger å dra. Vi kan gjøre mer enn bare å flytte deg – vi tilbyr et utvalg av ekstra flyttetjenester som du kan velge mellom.

flytteguttene
lokalflytting

LOKALFLYTTING

Vi har kunnskapsrike, lokale team over hele Norge som brenner for sine samfunn – din by er vår by.

LANGDISTANSEFLYTTING

Vår nasjonale rekkevidde betyr at vi kan hjelpe deg med å flytte fra hvor som helst til hvor som helst. Uansett hvor du skal, vil vi være rett der med deg.

langdistanseflytting
pianoflytting

SPESIALFLYTTING

Piano? Skjøre kunstverk? Familiearvestykker? Ikke bekymre deg, vi kan hjelpe deg med å flytte nesten hva som helst.

OPPBEVARING

Bruk sikre fasiliteter til våre samarbeidspartnere for å sikre at eiendelene dine blir lagret trygt før, under eller etter flyttingen.

minilager
bedriftsflytting

PAKKESERVICE

Pakking og nedpakking er nøkkelen til en smidig flytteopplevelse. Våre eksperter tar seg av alt, fra forsiktig innpakning til effektiv organisering, slik at du kan slappe av og se frem til din nye destinasjon.

ENKELT Å FLYTTING

Vi er her for deg. Fra den aller første telefonsamtalen til den aller siste esken, vil vårt erfarne team ta seg av hver eneste detalj.

VI SPARER DIN TID

Vi vet at tiden din er verdifull. Vi kan hjelpe med alt fra pakking til montering igjen – du vil være i din egen seng ved slutten av flyttedagen.

VÅR VERDI ER GULL VERDT

Når du gjør deg klar til å flytte, er budsjettet ditt det viktigste. Våre ekstra tjenester er tilgjengelige etter behov for å hjelpe deg med å spare tid og penger.

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map