PAKKESERVICE

Fullservice flyttefirmaer som Flyttegutter kan trygt pakke gjenstandene dine for deg. Våre mannskaper er opplært og erfarne i å trygt pakke verdifulle gjenstander som kunstverk, skulpturer, glass og andre skjøre gjenstander. Hvis du ikke har skjøre gjenstander, men føler deg overveldet av mengden varer du må pakke, kan du også la det være opp til oss!

PACKING AND MOVING SUPPLIES

Våre flyttearbeidere er alle opplært til å behandle gjenstandene dine som om de var deres egne, så du kan være sikker på at alt blir pakket sikkert og uten skade.

Uavhengig av om du ønsker at vi skal utføre pakkingen, eller om du foretrekker å gjøre noe av det selv, har vi flyttemateriellene du trenger. Vi har alle typer esker og materialer i ulike størrelser, slik at alle eiendelene dine kommer frem organisert og i perfekt stand.

Hvis du trenger ekstra hjelp med pakkingen, bør du laste ned vår gratis flytte-sjekkliste (se nedenfor). Denne listen er utformet for å guide deg gjennom flytteprosessen, før, under og etter, for å sikre at flyttingen går så problemfritt som mulig.

Hvordan fungerer pakketjenester? Hvem bruker dem?

Våre pakketjenester brukes av en bred variasjon av brukere som planlegger flyttinger – fra kontor- til boligflyttinger, lagring, til omsorgsboliger for eldre, lokale og langdistanseflyttinger – vi har pakket for omtrent enhver type flytting som finnes. Når du bestiller flyttingen din med Flyttegutter, kan du bestille pakketjenester før flyttedagen eller pakketjenester for å pakke ut etter at flyttingen er fullført. Bare fortell oss hva som skal pakkes og hvor det skal, så tar vi oss av resten!

Du kan kontakte din flyttekoordinator for å bestille pakketjenester (og pakketjenester for å pakke ut). Hvis du ikke har booket med oss ennå og ønsker å starte med en rask og gratis prisforespørsel.

HVORFOR BØR JEG BEYTTE PAKKESERVICE?

Om du velger å bruke pakketjenester vil avhenge av flere faktorer. Det første, og mest sannsynlig det viktigste spørsmålet du bør stille deg selv, er: «Har jeg plass i budsjettet mitt for den ekstra kostnaden av pakketjenesten?

Du kan vurdere å bruke pakketjenester hvis du har et stort volum av gjenstander å flytte – personer som ikke har flyttet på flere år, vil ofte ha samlet en mengde eiendeler. Vi anbefaler alltid å sette av tid til å redusere mengden før flyttedagen, men hvis du har en stor husholdning, et kontor eller lignende, kan en pakkedag være det beste alternativet for å gjøre flyttingen så stressfri som mulig.

HVA KOSTER PAKKESERVICE?

På samme måte som når du flytter med oss, har våre pakketjenester en timepris som blir bestemt av flere faktorer. Din timepris vil avhenge av noen faktorer, inkludert:

  • Byen du befinner deg i
  • Månedstidspunktet for flyttingen
  • Årstiden for flyttingen

En annen kostnad å vurdere for pakketjenester inkluderer pakkeutstyr. Vårt team vil ta med utstyr i tilfelle det trengs, til en liten ekstra kostnad, men hvis du allerede har pakkeutstyr kan vi bruke det i stedet (forutsatt at det er i god stand)!

Din flyttekoordinator vil informere deg om timeprisen for din pakkedag og svare på eventuelle andre spørsmål du måtte ha om pakketjenester, så nøl ikke med å kontakte dem!

SE OGSÅ VÅR FLYTTESJEKKLISTE

For en enda smidigere flytting, sjekk ut vår gratis flyttesjekkliste, full av nyttige tips for før, under og etter flyttingen din med hjelp fra vårt erfarne flyttebyrå.

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map