FRAKT

Flyttegutta AS har et mangfold av partnerskap med regionale og nasjonale fraktselskaper over hele Norge. Vi hjelper våre fraktpartnere med å tilby merverditjenester til deres kunder ved å utføre spesialiserte leveranser.

BRUK AV PROFESJONELLE FLYTTEARBEIDERE

Flyttegutta AS har samarbeidet med restaureringsselskaper over hele Oslo og Viken i mange år, og underveis har vi lært mye om restaureringsbransjen og dens spesifikke behov når det gjelder flytting.

Vi har utviklet et partnerskapsprogram skreddersydd for restaureringsselskaper, som inkluderer kommersielle flyttetepper til hvert gods, sikker lagring til rimelige priser, digital fotoinventarteknologi, effektiv fakturering neste dag og en problemfri opplevelse for prosjektledere.

Ved å inngå et samarbeid med Flyttegutta AS, vil du aldri betale for skader på innhold igjen. Vi forstår at alt som er mindre enn perfeksjon er kostbart, og vi har hjulpet våre restaureringskunder med å redusere sitt totale budsjett for flyttelasset ved å eliminere skader.

Våre restaureringspartnere har opplevd en generell forbedring i tjenesten og en samlet reduksjon i kostnadene for sitt program for flyttegods etter å ha inngått samarbeid med oss.

– Frank Karlsen, Eier av Flyttegutta AS

VÅR FORPLIKTELSE TIL DEG

Etter mange års samarbeid med  restaureringsselskaper har vi utformet våre tjenester for restaureringspartnere for å møte dine behov når det gjelder flytting av innhold. Vi tilbyr profesjonelle pakketjenester, detaljerte inventarlistene og fotografier, samt lagring. Vi har rimelige lagringspriser i sikre fasiliteter over hele Østlandet.

Våre mannskaper er opplært i sikkerhetsprotokoller og utstyrt med værnesko, hjelmer, hansker og munnbind. Vi sender erfarne mannskaper som har en kvalitet på tjenesten-vurdering på 90% eller høyere. Du kan lese mer om tjenestene vi tilbyr nedenfor!

TOPP TEAM

Flyttegutta AS har etablert et program kalt «Månedens ansatte» for å sikre kundetilfredshet. Vi vil sende topp-team med de høyeste rangeringene for kvalitet på tjenesten, målt ved hjelp av vår etter-serviceundersøkelse. Teamene vil bli opplært til å møte – og overgå – kundens forventninger, og vi vil sende de samme mannskapene hver gang det er mulig.

TILBAKEMELDINGER I SANNTID

Vi ønsker å tilby den beste mulige kundeservicen for dine klienter. Etter hver flytting vil din disponent eller koordinator motta en automatisk undersøkelse. Alle tilbakemeldinger du gir, vil bli brukt til å forbedre vår tjeneste på ditt neste oppdrag.

SPESIALUTSTYR

Vi har en flåte av lastebiler med en kapasitet på  opp til 3,5 tonn og 7 tonn, utstyrt med GPS. Mange av dem har hydrauliske baklemmer. Hvert eneste stykke som ikke er pakket i esker, vil bli innpakket i kommersielle møbeltepper av høy kvalitet.

RASK RESPONS

Vi vil opprette en distribusjonsliste for deg og ditt team ([email protected]. Med bare én e-post vil du nå ditt skreddersydde Two Small Men-team: din personlige kontosjef, en senior operasjonssjef og vår fakturakontor. Noen fra teamet vil komme tilbake til deg med en gang! Vi kan tilby samme dag/neste dag service til våre standardpriser uten ekstra kostnader for hastetjeneste.

HÅNDTERING AV ETTERSERVICE

Vi vil gjøre alt vi kan for å forhindre en klage, men i det sjeldne tilfellet at en klage oppstår, kan du stole på vår dedikerte etter-service manager. Vi har utviklet en klageprosess kalt 2-10-30-garantien:

  1. Kunden blir kontaktet senest 2 dager etter hendelsen.
  2. En avtalt løsning for å avslutte klagen innen 10 dager etter hendelsen.
  3. Enhver sak løst innen 30 dager etter rapportering av hendelsen.

En pålitelig, responsiv partner

Samarbeid med oss og opplev ekte verdi og ekte etikk.

Vår flyttebedrift

Flyttegutta AS – Oslo’s flytteeksperter siden 2004 ‘Vi flytter alt!’. Vårt dedikerte team betjener ikke bare Oslo, men også nærliggende områder. Uansett om du planlegger en privatflytting eller bedriftsflytting, er vårt mål å gjøre hele prosessen smidig og problemfri for deg.

Kontakt oss


    Flyttegutta AS

    2yu
    html embed google map