PLANLEGG FLYTTINGEN BEDRE MED EN

HOS FLYTTEGUTTA AS bryr vi oss om kundene våre, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å sikre at hver flytting blir en vellykket opplevelse.

Vi forstår at en flytting kan være spennende og stressende, og vi ønsker å forsikre oss om at du ikke glemmer å gjøre noe i prosessen. Bruk denne sjekklisten nedenfor og vær trygg på at du vil dekke alt du trenger å gjøre før og under flyttingen:

flyttesjekkliste

FLYTTESJEKKLISTE

BEGYNN FORBEREDELSE 3-4 UKER FØR FLYTTEDATOEN DIN

[frontend-checklist name="Start Preparing 1"]

2 UKER FØR FLYTTEDAGEN

[frontend-checklist name="Start Preparing 2"]

1 UKE FØR FLYTTEDAGEN

[frontend-checklist name="Start Preparing 3"]

PÅ SELVE FLYTTEDAGEN

[frontend-checklist name="Start Preparing 4"]
[frontend-checklist name="Start Preparing 4-1"]

NÅR DU HAR FLYTTET TIL DITT NYE HJEM

[frontend-checklist name="Start Preparing 5"]

ORGANISER FLYTTINGEN DIN BEDRE MED EN FLYTTESJEKKLISTE.

Takk for at du brukte vår flyttesjekkliste for å hjelpe deg med forberedelsene til flyttingen. Med riktig planlegging og organisering kan flyttingen din bli mye enklere og mindre stressende. Vi ønsker deg lykke til med flyttingen til ditt nye hjem!

Vennligst merk at denne sjekklisten er ment som en veiledning, og det kan være nødvendig å tilpasse den til dine spesifikke behov og omstendigheter. Flytting er en stor livsendring, så sørg for å ta deg tid til å håndtere alle detaljene grundig for å sikre en jevn overgang til ditt nye sted.

Husk at det er lurt å kommunisere regelmessig med Flyttegutta AS, koordinere med alle berørte parter, og være fleksibel i tilfelle uforutsette hendelser. Med god planlegging og organisering kan du snart nyte ditt nye hjem og alt det har å tilby.

Lykke til med din nye begynnelse!

SPAR TID OG PENGER MED FLYTTEGUTTA AS

Flyttegutta AS gir deg råd og veiledning om hvordan du skal forholde deg til din arbeidsgiver og hvilke rettigheter du har når du skal flytte.

[instagram-feed feed=2]