FLYTTEBYRÅ DRAMMEN

GOOGLE VURDERINGER

4.6
4.6/5

TRENGER DU ET RASKT OG PÅLITELIG FLYTTETILBUD? VELG DIN ØNSKEDE DATO FOR DEN KOMMENDE FLYTTEN DIN.

Slik fungerer det:

 • Fullfør skjemaet ved å velge din flyttedato – det tar under 60 sekunder! Etter at du har sendt inn skjemaet, vil du få sjansen til å gi mer informasjon om din kommende flytting.
 • Vi anbefaler at du tar noen minutter til å fylle ut ekstra detaljer, men dette er helt frivillig!
 • Mens du venter på at en av våre vennlige flyttekoordinatorer skal kontakte deg – det tar ikke lang tid, vi lover! – kan du utforske våre flyttetjenester for nyttige tips og triks som kan gjøre flyttingen din enklere!

  FLYTTEDATO

  Ditt navn*

  Telefon*

  E-post*

  Flytter fra*

  Flytter til*

  Beskjed


  PROFESJONELT FLYTTEBYRÅ I DRAMMEN

  Flytter du til, fra eller innenfor Drammen? Vårt team er her for å hjelpe deg! Vi vil fjerne stresset fra flyttedagen.

  ET FLYTTEBYRÅ I DRAMMEN DU KAN STOLE PÅ

  Flyttegutter er et velkjent navn nasjonalt med mer enn 13 års erfaring. Våre flyttetjenester og vennlige medarbeidere er tilgjengelige syv dager i uken for å støtte deg gjennom hvert steg av flytteprosessen. Vi er stolte av å ha de mest engasjerte menneskene i bransjen og de høyeste sikkerhetsstandardene i flyttebransjen.

  flyttebyra-drammen

  FLYTTESERVICE DRAMMEN

  Har du bare behov for transport fra A til B? Flyttegutter har ekstra tjenester for å lette flytteprosessen. Utforsk våre tjenester på nettsiden vår!

   
  lokalflytting

  LOKALFLYTTING

  Våre flyttepartnere i Drammen og omegn er klare til å bistå deg med å flytte til ditt nye hjem. Kontakt oss for et raskt, gratis tilbud!

  flytte-fra-til-baerum

  LANGDISTANSEFLYTTING

  Flytteproffer i Drammen står klare for å hjelpe deg med overgangen til ditt nye bosted. Ta kontakt for en kjapp, kostnadsfri prisvurdering!

  pianoflytting-baerum

  PIANOFLYTTING DRAMMEN

  Med våre profesjonelle pianoflyttere sikrer vi at ditt verdifulle instrument blir håndtert med omhu og presisjon. Ta kontakt for en rask, uforpliktende prisvurdering!

  minilager-baerum

  OPPBEVARING DRAMMEN

  Oppbevaring med Flyttegutter sine  samarbeidspartnere gir deg trygg og sikker lagring for dine eiendeler. Ta kontakt for en rask, uforpliktende prisvurdering!

  flytte-fra-til-baerum

  ELDREFLYTTING

  Eldreflytting med empati: Våre erfarne eksperter tar seg av alt for enkel overgang. Kontakt for rask, gratis konsultasjon!

  bedriftsflytting

  BEDRIFTSFLYTTING

  Effektiv bedriftsflytting i Drammen! Fyll ut vårt tilbudsskjema for skreddersydde løsninger. Enkel overgang, ingen forpliktelser!

  OMTALER FRA GLADE KUNDER I DRAMMEN

  Les gjennom varme tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i Drammen og la deg inspirere av deres historier om kvalitetsservice og enestående opplevelser med oss. Det er vår glede å dele deres positive erfaringer med deg!

   

  FLYTTING AV BEDRIFTER

  Flyttegutter er din totale løsning for alle dine flyttebehov, inkludert bedriftsflytting, kontorflytting, butikkflytting, henting og leveringstjenester, eiendomsoverføring, eldreflytting, sykehjemsoverføring og til og med renoveringsprosjekter. Med vår erfaring og dedikasjon sikrer vi en sømløs og vellykket overgang uansett hva ditt flytteprosjekt innebærer. La oss håndtere detaljene, slik at du kan glede deg over en bekymringsfri opplevelse gjennom hele prosessen.

   

  FLYTTE TIL DRAMMEN? HER ER DU BØR VITE!

  Drammen er en allsidig by med varierte boligområder, en blomstrende kulturscene og sterke utdanningsmuligheter. Utforsk dine alternativer og gjør grundig research før du tar beslutningen om å flytte hit.

  Drammen byr på et bredt spekter av aktiviteter, fra naturskjønne turer i Drammensmarka til kulturelle opplevelser på museer og teatre. Uansett interesser, vil du finne noe spennende å gjøre i denne vakre byen.

  Oppdag mangfoldet av aktiviteter i Drammen!

  Utforsk Drammens mangfoldige opplevelser – en forsmak på hva som venter deg når du flytter hit. Finn også flere nyttige tips og veiledninger nedenfor for din kommende overgang til Drammen.

  Utforsk Drammensmarka

  • Ta en naturskjønn tur i Drammensmarka og nyt flott natur og stier.
  • Prøv deg på sykling, fotturer, eller skiturer om vinteren.
  • Besøk Spiralen, en unik tunnel som gir panoramautsikt over byen.

  Drammens Kulturscene

  • Opplev kunst og kultur på Drammens Museum og Drammens Teater.
  • Delta på spennende utstillinger og teaterforestillinger som gir innsikt i byens rike historie og kreative uttrykk.

  Drammenelva og Elvepromenaden

  • Ta en avslappende spasertur langs Drammenelva og nyt den vakre elvepromenaden.
  • Besøk den populære Ypsilon-broen for å få en flott utsikt over elva.

  Lær Historien på Papirbredden

  • Utforsk Papirbredden, et kultur- og vitenskapssenter ved elva.
  • Lær om Drammens historie og delta i interaktive utstillinger som passer for alle aldre.

  Gastronomiske Oppdagelser

  • Utforsk Drammens varierte restaurant- og kaféscene og nyt deilige måltider.
  • Prøv lokal mat, inkludert fersk sjømat fra Drammenselva, på byens mange spisesteder.

  Transportforhold og Forbindelser til Oslo fra Drammen

  Drammen, med sin strategiske beliggenhet ved bredden av Drammenselva, gir en ideell base for pendlere og beboere som ønsker å nyte fordeler fra både en mindre by og nærheten til Norges pulserende hovedstad, Oslo. Transportforholdene og forbindelsene mellom Drammen og Oslo er svært gode, noe som gjør det enkelt og praktisk å komme seg frem og tilbake mellom de to byene.

  • Tog: Drammen er et viktig jernbaneknutepunkt i Norge, og togforbindelsen til Oslo er hyppig og pålitelig. Drammen stasjon er godt betjent med hyppige avganger til Oslo Sentralstasjon. Reisetiden med tog fra Drammen til Oslo tar vanligvis omtrent 30-40 minutter, avhengig av hvilken type tog du velger.

  • Buss: I tillegg til togtilbudet har Drammen også et effektivt bussnettverk som kobler byen til Oslo og andre nærliggende områder. Bussruter og tidsplaner er godt koordinert med togene, og dette gir fleksibilitet for de som foretrekker bussreiser.

  • Bil: For de som foretrekker å kjøre, gir E18-motorveien en jevn vei mellom Drammen og Oslo. Reisetiden med bil varierer avhengig av trafikkforhold, men vanligvis tar det omtrent 40-50 minutter å kjøre mellom byene. Veiene er godt vedlikeholdt, og det er parkeringsmuligheter i både Drammen og Oslo.

  • Sykkel: For de som ønsker en mer aktiv transportmåte, er det også sykkelstier som knytter Drammen til Oslo. Denne miljøvennlige reisealternativet gir deg muligheten til å nyte naturskjønnheten langs Drammenselva mens du pendler.

  • Ferje: I sommermånedene er det også en ferjeforbindelse over Oslofjorden fra Drammen til forskjellige destinasjoner i Oslo-området, noe som gir en unik måte å utforske regionen på.

  Uansett hvilken transportmåte du foretrekker, er Drammen godt koblet til Oslo, og dette gjør det enkelt for deg å dra nytte av både byens muligheter og hovedstadens livlige atmosfære. Med en imponerende transportinfrastruktur kan du enkelt utforske begge byene og nyte det beste av begge verdener når du bor i Drammen.

  Flyttebyrå

  Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

  Kontakt oss


   Flyttegutter

   2yu
   html embed google map