FLYTTEBYRÅ DRAMMEN

GOOGLE VURDERINGER

4.6
4.6/5

TRENGER DU ET RASKT OG PÅLITELIG FLYTTETILBUD? VELG DIN ØNSKEDE DATO FOR DEN KOMMENDE FLYTTEN DIN.

Slik fungerer det:

 • Fullfør skjemaet ved å velge din flyttedato – det tar under 60 sekunder! Etter at du har sendt inn skjemaet, vil du få sjansen til å gi mer informasjon om din kommende flytting.
 • Vi anbefaler at du tar noen minutter til å fylle ut ekstra detaljer, men dette er helt frivillig!
 • Mens du venter på at en av våre vennlige flyttekoordinatorer skal kontakte deg – det tar ikke lang tid, vi lover! – kan du utforske våre flyttetjenester for nyttige tips og triks som kan gjøre flyttingen din enklere!
https://flyttegutta.com/
oktober 2023
Man Ti Ons To Fre Lør Søn
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

PROFESJONELT FLYTTEBYRÅ I DRAMMEN

Flytter du til, fra eller innenfor Drammen? Vårt team er her for å hjelpe deg! Vi vil fjerne stresset fra flyttedagen.

ET FLYTTEBYRÅ I DRAMMEN DU KAN STOLE PÅ

Flyttegutta AS er et velkjent navn nasjonalt med mer enn 19 års erfaring. Våre flyttetjenester og vennlige medarbeidere er tilgjengelige syv dager i uken for å støtte deg gjennom hvert steg av flytteprosessen. Vi er stolte av å ha de mest engasjerte menneskene i bransjen og de høyeste sikkerhetsstandardene i flyttebransjen.

privatflytting

FLYTTESERVICE DRAMMEN

Vi forstår hvis du bare trenger flyttefolk til å ta deg fra punkt A til punkt B. Men visste du at Flyttegutta AS tilbyr ekstra valgfrie flyttetjenester som kan gjøre flyttingen din enda enklere? Sjekk ut vår side for flyttetjenester og snakk med din flyttekoordinator for å lære mer om disse tjenestene!

grunerlokka

LOKALFLYTTING

Lokalflytting i Drammen kan være både spennende og utfordrende. Når du flytter innenfor denne pulserende byen, er det viktig å planlegge nøye for en smidig overgang. Drammen har et variert bylandskap med alt fra urbane leiligheter til idylliske boligområder.

flytte-fra-til-baerum

LANGDISTANSEFLYTTING

Med Flyttegutta AS, din pålitelige flyttepartner, blir langdistanseflytting til og fra Drammen en lek. Vi tar hånd om alt fra pakking til trygg transport, slik at du kan fokusere på ditt nye eventyr. La oss gjøre din langdistanseflytting til en enkel og problemfri opplevelse.

pianoflytting-baerum

PIANOFLYTTING DRAMMEN

Flyttegutta AS er spesialister på pianoflytting i Drammen siden 2004 Vi forstår verdien av ditt kjære piano og tar ekstra forsiktighet for å sikre en skånsom og trygg flytting. La våre erfarne team ta seg av pianoflyttingen din.

minilager-baerum

OPPBEVARING DRAMMEN

Trenger du ekstra lagringsplass i Drammen? Flyttegutta AS har en rekke minilager og oppbevaringsløsninger for deg. Uansett om du trenger midlertidig lagring i forbindelse med en flytting, eller du ønsker en trygg plass for dine eiendeler på lang sikt, så har vi den ideelle løsningen. 

 
flytte-fra-til-baerum

ELDREFLYTTING

Flyttegutta AS har utviklet spesialiserte tjenester for å sikre at flyttingen for eldre personer i Drammen blir en sømløs og omsorgsfull opplevelse, hvor vårt dedikerte team tar seg av alle detaljer, fra grundig planlegging til skånsom håndtering av eiendeler, og vi er her for å lette byrden for eldre og deres familier.

bedriftsflytting

BEDRIFTSFLYTTING

Flyttegutta AS er eksperter på kontorflytting i Drammen og tilbyr skreddersydde løsninger for flytting av kontorer, som inkluderer grundig planlegging, effektiv pakking og sikker transport, slik at din bedrift kan opprettholde kontinuitet og effektivitet gjennom hele prosessen.

OMTALER FRA GLADE KUNDER I DRAMMEN

Les gjennom hjertevarmende omtaler fra våre glade kunder i Drammen og la deg inspirere av deres historier om kvalitetstjenester og enestående opplevelser med oss – det er vår glede å dele deres fornøyde erfaringer med deg!

5/5

Flyttegutta AS leverte en eksepsjonell tjeneste da jeg flyttet til Drammen. Fra første kontakt til den siste boksen var på plass, var de profesjonelle og effektive. Teamet deres viste stor forsiktighet med eiendelene mine, og alt ankom uten skader. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med deres innsats og vil absolutt anbefale dem til alle som trenger hjelp med flytting.

Sondre
5/5

Flyttegutta AS var enestående under min flytting til Konnerud. De var punktlige, grundige og vennlige gjennom hele prosessen. Det var tydelig at de hadde erfaring og ekspertise når det kom til flytting. Alt gikk knirkefritt, og de sørget for at jeg følte meg komfortabel gjennom hele prosessen. Jeg er svært takknemlig for deres tjeneste og vil uten tvil bruke dem igjen i fremtiden.

Cathrine

5/5

Flyttegutta AS gjorde flyttingen min til Lier en lek. Teamet deres var imøtekommende og svært kompetente. De tok seg tid til å pakke og flytte eiendelene mine med omhu, og jeg var imponert over deres profesjonalitet. Hele prosessen var smidig og stressfri, og jeg kunne ikke bedt om en bedre opplevelse. Jeg vil sterkt anbefale Flyttegutta AS til alle som ønsker en problemfri flytting.

Sigurd

FLYTTING AV BEDRIFTER

Flyttegutta AS er din komplette løsning for alle dine flyttebehov, inkludert bedriftsflytting, kontorflytting, butikker, henting og leveringstjenester, eiendomsoverføring, eldreflytting, sykehjemsoverføring og til og med oppussingsprosjekter. Med vår ekspertise og dedikasjon sikrer vi en smidig og vellykket overgang uansett hva ditt flytteprosjekt innebærer. La oss ta vare på detaljene, slik at du kan nyte en stressfri opplevelse gjennom hele prosessen.

FLYTTE TIL DRAMMEN? HER ER DU BØR VITE!

Drammen er en allsidig by med varierte boligområder, en blomstrende kulturscene og sterke utdanningsmuligheter. Utforsk dine alternativer og gjør grundig research før du tar beslutningen om å flytte hit.

Drammen byr på et bredt spekter av aktiviteter, fra naturskjønne turer i Drammensmarka til kulturelle opplevelser på museer og teatre. Uansett interesser, vil du finne noe spennende å gjøre i denne vakre byen.

Oppdag mangfoldet av aktiviteter i Drammen!

Utforsk Drammens mangfoldige opplevelser – en forsmak på hva som venter deg når du flytter hit. Finn også flere nyttige tips og veiledninger nedenfor for din kommende overgang til Drammen.

Utforsk Drammensmarka

 • Ta en naturskjønn tur i Drammensmarka og nyt flott natur og stier.
 • Prøv deg på sykling, fotturer, eller skiturer om vinteren.
 • Besøk Spiralen, en unik tunnel som gir panoramautsikt over byen.

Drammens Kulturscene

 • Opplev kunst og kultur på Drammens Museum og Drammens Teater.
 • Delta på spennende utstillinger og teaterforestillinger som gir innsikt i byens rike historie og kreative uttrykk.

Drammenelva og Elvepromenaden

 • Ta en avslappende spasertur langs Drammenelva og nyt den vakre elvepromenaden.
 • Besøk den populære Ypsilon-broen for å få en flott utsikt over elva.

Lær Historien på Papirbredden

 • Utforsk Papirbredden, et kultur- og vitenskapssenter ved elva.
 • Lær om Drammens historie og delta i interaktive utstillinger som passer for alle aldre.

Gastronomiske Oppdagelser

 • Utforsk Drammens varierte restaurant- og kaféscene og nyt deilige måltider.
 • Prøv lokal mat, inkludert fersk sjømat fra Drammenselva, på byens mange spisesteder.

Transportforhold og Forbindelser til Oslo fra Drammen

Drammen, med sin strategiske beliggenhet ved bredden av Drammenselva, gir en ideell base for pendlere og beboere som ønsker å nyte fordeler fra både en mindre by og nærheten til Norges pulserende hovedstad, Oslo. Transportforholdene og forbindelsene mellom Drammen og Oslo er svært gode, noe som gjør det enkelt og praktisk å komme seg frem og tilbake mellom de to byene.

 • Tog: Drammen er et viktig jernbaneknutepunkt i Norge, og togforbindelsen til Oslo er hyppig og pålitelig. Drammen stasjon er godt betjent med hyppige avganger til Oslo Sentralstasjon. Reisetiden med tog fra Drammen til Oslo tar vanligvis omtrent 30-40 minutter, avhengig av hvilken type tog du velger.

 • Buss: I tillegg til togtilbudet har Drammen også et effektivt bussnettverk som kobler byen til Oslo og andre nærliggende områder. Bussruter og tidsplaner er godt koordinert med togene, og dette gir fleksibilitet for de som foretrekker bussreiser.

 • Bil: For de som foretrekker å kjøre, gir E18-motorveien en jevn vei mellom Drammen og Oslo. Reisetiden med bil varierer avhengig av trafikkforhold, men vanligvis tar det omtrent 40-50 minutter å kjøre mellom byene. Veiene er godt vedlikeholdt, og det er parkeringsmuligheter i både Drammen og Oslo.

 • Sykkel: For de som ønsker en mer aktiv transportmåte, er det også sykkelstier som knytter Drammen til Oslo. Denne miljøvennlige reisealternativet gir deg muligheten til å nyte naturskjønnheten langs Drammenselva mens du pendler.

 • Ferje: I sommermånedene er det også en ferjeforbindelse over Oslofjorden fra Drammen til forskjellige destinasjoner i Oslo-området, noe som gir en unik måte å utforske regionen på.

Uansett hvilken transportmåte du foretrekker, er Drammen godt koblet til Oslo, og dette gjør det enkelt for deg å dra nytte av både byens muligheter og hovedstadens livlige atmosfære. Med en imponerende transportinfrastruktur kan du enkelt utforske begge byene og nyte det beste av begge verdener når du bor i Drammen.