OPPBEVARING

Det finnes mange grunner til at du kanskje må lagre gjenstander før, under eller etter flyttingen din. Enten det skyldes behov for mindre plass, en langdistanseflytting eller midlertidig relokasjon, vil våre trygge, sikre og førsteklasses lagringsfasiliteter holde eiendelene dine trygge til du er klar til å ta dem med hjem.

ABOUT OUR STORAGE SERVICES

Uansett situasjon er det ekstremt viktig for deg at gjenstandene dine blir lagret trygt og sikkert, uavhengig av hvor lenge de skal være i lagring. Hos Flyttegutter er den sikre lagringen av dine eiendeler også ekstremt viktig for oss.

Våre forbindelser med lagringsfasiliteter over hele landet vil sikre at du får riktig enhet for deg på riktig sted. På utvalgte Flyttegutter-steder tilbyr vi til og med lagringstjenester på stedet. For områdene der vi ikke har lagring på stedet, trenger du imidlertid ikke å bekymre deg – vi har etablert langsiktige partnerskap med pålitelige, profesjonelle lagringsleverandører for å gjøre lagring og flytting til en sømløs, alt-i-ett opplevelse for Flyttegutter-kunder.

Flyttegutter er stolte av å samarbeide med MaxCube Minilager som vår primære lagringspartner. Hvis du velger å flytte til et innelager fra MaxCube Minilager, kan vi hjelpe med lasting og lossing.

Lagringsfasilitetene til MaxCube Minilager er 24 timer overvåket og alarmert pluss at de har bemanning på stedet under vanlig kontortid fra mandag til fredag slik at du som lagringskunde kan motta hjelp og service på stedet. 

MaxCube Minilager holder til på adresse Eikenga 15, 0579 Oslo

SE OGSÅ VÅR FLYTTESJEKKLISTE

For en enda smidigere flytting, sjekk ut vår gratis flyttesjekkliste, full av nyttige tips for før, under og etter flyttingen din med hjelp fra vårt erfarne flyttebyrå.

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map