RASKT FLYTTETILBUD

Fyll ut dette enkle informasjonsskjemaet for å komme i gang. En av våre flyttekoordinatorer vil ta kontakt med deg snarest.

Med 13 års erfaring innen profesjonell flytting har vi utformet vår tilbudsprosess for å være rask, enkel og gratis! Vi vet at det å holde seg til budsjettet på flyttedagen er avgjørende, og vi tar vårt omdømme for nøyaktig prising like alvorlig som selve flyttingen.

Men ta ikke bare vårt ord for det – her er hva våre kunder har sagt online:

  FLYTTEDATO

  Ditt navn*

  Telefon*

  E-post*

  Flytter fra*

  Flytter til*

  Beskjed


  «Jobben ble gjort effektivt innenfor den estimerte tiden. Teamlederen forklarte prosessen og kostnadene før de begynte. Ikke en ting ble ødelagt eller skadet.» – Linn, Oslo

  «Problemfri booking – Bookingagenten var veldig grundig med informasjonen sin og ga en nøyaktig pris, og alt derfra gikk bra!» – Svein, Nordstrand

  NØYAKTIGHETEN AV DITT TILBUD

  Ditt flyttetilbud inkluderer en fast timepris. Den estimerte varigheten av flyttingen din bestemmes basert på informasjonen du gir. Tre hovedfaktorer påvirker nøyaktigheten av estimatet:

  FORBEREDELSER

  Når det gjelder å gjøre en flytting effektiv, er forberedelse nøkkelen! Det hjelper alltid å spare tid hvis du kan ha alt pakket og klart til å bli tatt med. Enhver gjenstand som kan plasseres i en eske, bør gjøres det. I tillegg er det en god idé å plassere flyttekasser og gjenstander så nær inngangen/utgangen av hjemmet ditt som mulig.

  VOLUM

  Det kan være vanskelig å huske alt som må flyttes når du fyller ut et skjema eller diskuterer en pris. Vi anbefaler å gjøre en gjennomgang av hjemmet ditt på forhånd, slik at du kan ta notater om antallet og variasjonen av gjenstander du har. Dette vil hjelpe til med å gjøre tilbudet ditt så nøyaktig som mulig!

  ADKOMST

  Hvor langt er det å gå fra døren din til bygningens inngang? Hvor nær kan vi bakke lastebilen til den inngangen? Er snø og is ryddet fra gangveier om vinteren? Hvor høye/brede er gangveier, innganger, trapper osv.? Slike spørsmål kan påvirke lengden på flyttingen din og dermed prisen i tilbudet ditt.

  Flyttebyrå

  Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

  Kontakt oss


   Flyttegutter

   2yu
   html embed google map