RASKT FLYTTETILBUD

Fyll ut dette enkle informasjonsskjemaet for å komme i gang. En av våre flyttekoordinatorer vil ta kontakt med deg snarest.

Med 19 års erfaring innen profesjonell flytting har vi utformet vår tilbudsprosess for å være rask, enkel og gratis! Vi vet at det å holde seg til budsjettet på flyttedagen er avgjørende, og vi tar vårt omdømme for nøyaktig prising like alvorlig som selve flyttingen.

Men ta ikke bare vårt ord for det – her er hva våre kunder har sagt online:

  FLYTTEDATO

  Ditt navn*

  Telefon*

  E-post*

  Flytter fra*

  Flytter til*

  Beskjed


  «Jobben ble gjort effektivt innenfor den estimerte tiden. Teamlederen forklarte prosessen og kostnadene før de begynte. Ikke en ting ble ødelagt eller skadet.» – Linn, Oslo

  «Problemfri booking – Bookingagenten var veldig grundig med informasjonen sin og ga en nøyaktig pris, og alt derfra gikk bra!» – Svein, Nordstrand

  NØYAKTIGHETEN AV DITT TILBUD

  Ditt flyttetilbud inkluderer en fast timepris. Den estimerte varigheten av flyttingen din bestemmes basert på informasjonen du gir. Tre hovedfaktorer påvirker nøyaktigheten av estimatet:

  FORBEREDELSER

  Når det gjelder å gjøre en flytting effektiv, er forberedelse nøkkelen! Det hjelper alltid å spare tid hvis du kan ha alt pakket og klart til å bli tatt med. Enhver gjenstand som kan plasseres i en eske, bør gjøres det. I tillegg er det en god idé å plassere flyttekasser og gjenstander så nær inngangen/utgangen av hjemmet ditt som mulig.

  VOLUM

  Det kan være vanskelig å huske alt som må flyttes når du fyller ut et skjema eller diskuterer en pris. Vi anbefaler å gjøre en gjennomgang av hjemmet ditt på forhånd, slik at du kan ta notater om antallet og variasjonen av gjenstander du har. Dette vil hjelpe til med å gjøre tilbudet ditt så nøyaktig som mulig!

  ADKOMST

  Hvor langt er det å gå fra døren din til bygningens inngang? Hvor nær kan vi bakke lastebilen til den inngangen? Er snø og is ryddet fra gangveier om vinteren? Hvor høye/brede er gangveier, innganger, trapper osv.? Slike spørsmål kan påvirke lengden på flyttingen din og dermed prisen i tilbudet ditt.

  Vår flyttebedrift

  Flyttegutta AS – Oslo’s flytteeksperter siden 2004 ‘Vi flytter alt!’. Vårt dedikerte team betjener ikke bare Oslo, men også nærliggende områder. Uansett om du planlegger en privatflytting eller bedriftsflytting, er vårt mål å gjøre hele prosessen smidig og problemfri for deg.

  Kontakt oss


   Flyttegutta AS

   2yu
   html embed google map