OPPUSSING

Nøkkelen til et godt samarbeid er kommunikasjon, og vi garanterer at når du inngår partnerskap med Flyttegutter, vil du få skreddersydd, rask og hjelpsom kommunikasjon gjennom hele prosessen ved hver flytting.

Nøkkelen til et godt partnerskap er kommunikasjon – og vi garanterer at når du samarbeider med Flyttegutter, vil du få skreddersydd, rask og hjelpsom kommunikasjon gjennom hele prosessen ved hver flytting.

TJENESTER VI TILBYR

To manns tjeneste

Benytt deg av vårt flytteprogram for hjemmeoppsussing! Vi kan hente all møbler du har bestilt eller har lagret, og vi vil pakke ut, montere og plassere alt i henhold til instruksjonene fra deg og designteamet ditt.

Begrenset tilgang

En gratis eller subsidiert flytting kan være en flott måte å forbedre tilbudet ditt til potensielle kjøpere på. Hjemkjøpere har ofte spart opp til en egenkapital og har kanskje ikke tatt høyde for kostnader som juridiske gebyrer eller flyttetjenester. Å tilby en flyttekreditt til klienten din kan tillate dem å inkludere flyttekostnadene i boliglånet sitt.

Høy verdi

Leter du etter en gratis måte å gi ekstra verdi til kundene dine på? Vi vil forhandle om rabatterte priser for eiendomsmeglere som henviser alle kundene sine til Flyttegutter.

Eksepsjonelt tungt

Pianoflytting.no stoler på Flyttegutter med eksepsjonelt tunge gjenstander som pianoer, våpenskap eller andre varer som ikke kan enkelt palleteres og krever plassering inne i et kontor eller bolig i stedet for levering ved en lasterampe.

Flerbrukerløsning

Flyttegutter kan koordinere en storskalalevering med flere kontorer, enheter eller destinasjoner.

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map