PARTNER MED OSS

Eiendomsmeglere, boligbyggere, eiendomsforvaltningsbyråer, restaureringsselskaper og fraktselskaper er bare noen eksempler på bedrifter som jevnlig samarbeider med profesjonelle flyttebyråer. Teamet hos Flyttegutter forstår at din bedrift trenger pålitelige flyttearbeidere som er kjent med de spesifikke, regulerte kravene din virksomhet har. Derfor har vi tatt oss tid til å utvikle standardiserte driftsprosedyrer og praksis basert på partnerskap i de nevnte bransjene. Over hele Oslo og Viken er våre mannskaper opplært og klare til å hjelpe med flyttebehovene til selskaper som ofte trenger flyttetjenester, og vårt kontorpersonell står klare til å assistere partnerne våre med bestilling på kort varsel.

Vi har allerede etablert partnerskap med restaureringsselskaper, eiendomsmeglere, eiendomsforvaltningsbyråer, boligbyggere og flere andre i ditt område. Tilbakemeldingen vi gang på gang har fått fra partnerne våre i disse bransjene, er at de har sett en forbedring i tjenesten, en generell reduksjon i kostnader og, viktigst av alt, sjelefred når det gjelder deres bedrifts flyttebehov. Å ha et pålitelig, profesjonelt flyttebyrå å henvise til for alle dine flyttebehov, er en enorm stressreduserer for teamledere og prosjektledere, og vi verdsetter sterkt de partnerskapene vi har opprettholdt i årevis.

Hvis du tror at samarbeid med et pålitelig, dedikert flyttebyrå kan være det riktige valget for deg, ta kontakt med oss! Gi oss beskjed hvis du er interessert i å lære mer om våre samarbeidsmuligheter ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map