flyttegutter

Råd og veiledning

FRIDAG FRA JOBBEN

Å ta en fridag fra jobben når du skal flytte med hjelp av Flyttegutter er en enkel prosess, spesielt når arbeidsgiveren allerede er klar over at du har rett til en fridag for å flytte. Her er hva du kan gjøre for å organisere en smidig fridag for flytting:

1. Kommuniser tidlig: Gi arbeidsgiveren din så mye varsel som mulig om den datoen du planlegger å flytte. Dette gir dem tid til å planlegge arbeidsfordelingen i teamet og sørge for at det ikke oppstår unødvendige forsinkelser eller avbrudd i arbeidsoppgavene.

2. Følg bedriftens retningslinjer: Sjekk med HR-avdelingen eller overordnede for å finne ut hva som er prosedyren for å be om en fridag for flytting. Følg eventuelle retningslinjer eller prosesser som må følges for å sikre en jevn forespørsel og godkjenning.

3. Formell forespørsel: Send en formell skriftlig forespørsel om fridag til arbeidsgiveren din. Dette kan være en e-post eller et skjema som angir datoen du ønsker å ta fri og begrunnelsen – for eksempel flyttingen med Flyttegutter

4. Del viktig informasjon: I forespørselen bør du inkludere relevant informasjon som Flyttegutter sine kontaktdetaljer og en kort forklaring på hvorfor du trenger denne fridagen, som å forklare at du flytter og trenger tid til å organisere og fullføre flytteprosessen.

5. Fleksibilitet: Vær åpen for å diskutere alternativer dersom det er behov for det. Noen ganger kan arbeidsgiveren din ha begrensninger på visse dager på grunn av prosjekter eller teamets behov. Å være fleksibel kan bidra til en bedre løsning for begge parter.

6. Oppdater teamet: Sørg for å informere teamet ditt om din fridag for flytting, slik at alle er klar over når du vil være utilgjengelig. Dette hjelper med planleggingen og unngår eventuell forvirring.

7. Takk for godkjenningen: Når arbeidsgiveren din har godkjent fridagen, takk dem for deres forståelse og fleksibilitet. Dette bidrar til å opprettholde en positiv relasjon med arbeidsgiveren din.

Ved å følge disse trinnene, vil du kunne ta en fridag fra jobben på en smidig og profesjonell måte når du skal flytte med Flyttegutter. Dette sikrer at både arbeidsoppgaver og flytteprosessen kan gå så sømløst som mulig.

 

  • Fridag
  • Flytte
  • Flyttegutta AS
  • Arbeidsgiver

Takk for godkjenningen!

Når arbeidsgiveren din har godkjent fridagen, takk dem for deres forståelse og fleksibilitet. Dette bidrar til å opprettholde en positiv relasjon med arbeidsgiveren din.

Ved å følge disse trinnene, vil du kunne ta en fridag fra jobben på en smidig og profesjonell måte når du skal flytte med Flyttegutter. Dette sikrer at både arbeidsoppgaver og flytteprosessen kan gå så enkelt som mulig.

Be om flyttetilbud

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map