flytteesker

Løfting og bæring ved flytting

LASTING / AVLASTING

Flytt problemfritt med våre boligflyttetjenester i Oslo og omegn. Spar deg selv for å løfte og bære tunge møbler opp og ned trappene, når du flytter med vår profesjonelle bistand! Flyttegutter er her for å hjelpe deg!

  • Alt-i-ett-tjenester - levering av flytteesker og pakkehjelp, tilgjengelig
  • Dyktige og fullt forsikrede flyttefolk som håndterer eiendelene dine forsiktig
  • Profesjonell demontering og remontering av møbler, på forespørsel
  • Fleksible avtaler, inkludert kvelder, helger og helligdager

Flyttegutter laster dine eiendeler trygt

Å flytte leiligheter av alle størrelser vil mest sannsynlig innebære løfting og bæring av store møbler og tunge esker ned trappene. Ved hjelp av våre flyttearbeidere sparer du deg selv for det harde og tidkrevende arbeidet med å laste og sikre eiendelene dine i kjøretøyet. Dine eiendeler vil også være trygge under transport, når et profesjonelt flytteteam er ansvarlig for å feste dem ordentlig med tau og pakke dem inn med spesielle flyttetepper i lastebilen eller varebilen.

Få flyttehjelp i dag

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


    Flyttegutter

    2yu
    html embed google map