Parkering for flyttebilen

Spar tid og penger!

Optimalisering av parkering under en flytting kan ikke bare spare deg tid, men også penger. Her er noen smarte tips fra Flyttegutter for å sikre en smidig flytteprosess og effektiv parkering ved begge adressene:

 1. Planlegg på forhånd: Ta deg tid til å undersøke parkeringsmulighetene ved begge adressene. Sjekk om det er parkeringsrestriksjoner, og om det er nødvendig med tillatelser.
 2. Kommuniser med oss: Når du bestiller flyttingstjenester fra Flyttegutta AS, gi oss informasjon om parkeringsforholdene. Dette vil hjelpe oss med å forberede oss og velge den beste tilnærmingen.
 3. Frigjør plass: Rengjør og rydd området nærmest inngangspartiet på begge adressene. Dette gir oss mer plass til å manøvrere og sparer tid under lastingen og lossingen.
 4. Reserver plass: Hvis mulig, reserver en parkeringsplass i nærheten av inngangen på begge stedene. Dette minimerer avstanden vi må bære tingene og gjør prosessen mer effektiv.
 5. Bruk plassmarkører: Marker parkeringsplassen med kjennetegn som er synlige for vårt team. Dette gjør det enklere for oss å finne riktig sted å parkere.
 6. Klargjør forhindringer: Fjern eventuelle hindringer som kan komplisere parkeringen, som gateparkering, skilt, eller planter.
 7. Tidsbestemt lasting og lossing: Organiser flyttingen på tidspunkter når det er mindre trafikk eller parkering er lettere tilgjengelig. Dette gir oss bedre mulighet til å parkere nært inngangen.
 8. Ta hensyn til naboene: Hvis du deler parkering med naboer, gi dem beskjed om flyttingen på forhånd og be om samarbeid for å sikre nødvendig plass.
 9. Kommuniser underveis: Hold kontakten med vårt team under flyttingen. Hvis parkeringsforholdene endrer seg, kan vi tilpasse oss raskt.

Ved å følge disse tipsene, kan du spare tid og penger samtidig som du hjelper Flyttegutta AS med å gi deg en problemfri flytteopplevelse.

 • Få mer tid til familie og jobb
 • Unngå stress og bekymringer
 • Unngå bruk av venner og familie
 • Unngå skader og riper på møbler og bolig

Det er flere gode grunner til å benytte Flyttegutter

Noen bestemmer seg for å stole på venner og sine egne evner når de flytter fra ett hus til et annet. De bestemmer seg for å ta dra til butikken for å kjøpe pakkemateriell, ta noen dager fri fra jobben, sortere alt, sende barna til tantes hus i noen dager, pakke alt tilfeldig, ringe vennene sine (mange møter ikke opp), løfte disse eskene selv og gå gjennom mye smerte for å bære dem og gjenta prosessen når de når det nye stedet.

Bestill ditt lokale flyttebyrå

Våre partnere utfører de fleste flytteoppdrag med timebaserte priser og faste priser på langdistanse flyttinger.

Her er våre timepriser og vi garanterer at har konkurransedyktige timepriser:

 • Flyttebil og 2 mann fra 1400 kroner inkl. Mva
 • Flyttebil og 3 mann fra 1950 kroner inkl. Mva
 • Flyttebil og 4 mann fra 2800 kroner inkl. Mva
 • Pianoflytting fra fra 4000 kroner inkl. Mva
Send forespørsel

Flyttebyrå

Flyttegutter – Din pålitelige flyttepartner i Oslo og omegn! Vi følger mottoet ‘Flytting skal være et eventyr, ikke et ork!‘ Vårt dedikerte team er klare til å gjøre din flytteopplevelse smidig og problemfri, enten det er en privatflytting eller bedriftsflytting. Vi betjener ikke bare Oslo, men også de nærliggende områdene.

Kontakt oss


  Flyttegutter

  2yu
  html embed google map