FLYTTEBYRÅ OSLO

VURDERINGER FRA GOOGLE

4.6
4.6/5

TRENGER DU ET RASKT OG PÅLITELIG FLYTTETILBUD? VELG DEN ØNSKEDE DATOEN FOR DIN FORESTÅENDE FLYTTING.

Hvordan det fungerer:

  • Fyll ut skjemaet ved å velge flyttedato — det tar mindre enn 60 sekunder!
  • Etter at du har sendt inn skjemaet, vil du ha muligheten til å gi flere detaljer om flyttingen din. Vi anbefaler at du tar noen minutter for å fylle ut den ekstra informasjonen, men det er helt frivillig!
  • Mens du venter på at en av våre vennlige flyttekoordinatorer skal ta kontakt – en kort ventetid, det lover vi! – kan du ta en titt på våre flyttetjnester for tips og triks som kan hjelpe deg med flyttingen din!
https://flyttegutta.com/
oktober 2023
Man Ti Ons To Fre Lør Søn
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

PROFESJONELT FLYTTEBYRÅ I OSLO

Flytter du til, fra eller innenfor Oslo? Vårt team er her for å hjelpe deg! Vi vil fjerne stresset fra flyttedagen.

ET FLYTTEBYRÅ OSLO SOM DU KAN STOLE PÅ!

Flyttegutta AS er et nasjonalt anerkjent navn med over 19 års erfaring. Våre flyttetjenester og vennlige ansatte er tilgjengelige syv dager i uken for å hjelpe deg med hvert trinn av flyttingen din. Vi skryter av de største hjertene i bransjen og de beste sikkerhetsstandardene i flyttebransjen.

privatflytting

FLYTTESERVICE OSLO

Vi forstår hvis du bare trenger flyttefolk til å ta deg fra punkt A til punkt B. Men visste du at Flyttegutta AS tilbyr ekstra valgfrie flyttetjenester som kan gjøre flyttingen din enda enklere? Sjekk ut vår side for flyttetjenester og snakk med din flyttekoordinator for å lære mer om disse tjenestene!

 
grunerlokka

LOKAL FLYTTING OSLO

Lokalflytting i Oslo kan være både spennende og utfordrende. Når du flytter innenfor denne pulserende byen, er det viktig å planlegge nøye for en smidig overgang. Oslo har et variert bylandskap med alt fra urbane leiligheter til idylliske boligområder.

flytte-fra-til-baerum

LANGDISTANSEFLYTTING

Med Flyttegutta AS, din pålitelige flyttepartner, blir langdistanseflytting til og fra Oslo en lek. Vi tar hånd om alt fra pakking til trygg transport, slik at du kan fokusere på ditt nye eventyr. La oss gjøre din langdistanseflytting til en enkel og problemfri opplevelse.

pianoflytting-baerum

PIANOFLYTTING OSLO

Flyttegutta AS er spesialister på pianoflytting i Oslo siden 2004 Vi forstår verdien av ditt kjære piano og tar ekstra forsiktighet for å sikre en skånsom og trygg flytting. La våre erfarne team ta seg av pianoflyttingen din.

minilager-baerum

MINILAGER OSLO

Trenger du ekstra lagringsplass i Oslo? Flyttegutta AS har en rekke minilager og oppbevaringsløsninger for deg. Uansett om du trenger midlertidig lagring i forbindelse med en flytting, eller du ønsker en trygg plass for dine eiendeler på lang sikt, så har vi den ideelle løsningen. 

 
eldkeflytting

Flytting av eldre

Flyttegutta AS har utviklet spesialiserte tjenester for å sikre at flyttingen for eldre personer i Oslo blir en sømløs og omsorgsfull opplevelse, hvor vårt dedikerte team tar seg av alle detaljer, fra grundig planlegging til skånsom håndtering av eiendeler, og vi er her for å lette byrden for eldre og deres familier.

bedriftsflytting

BEDRIFTSFLYTTING

Flyttegutta AS er eksperter på kontorflytting i Oslo og tilbyr skreddersydde løsninger for flytting av kontorer, som inkluderer grundig planlegging, effektiv pakking og sikker transport, slik at din bedrift kan opprettholde kontinuitet og effektivitet gjennom hele prosessen.

VURDERINGER FRA GLADE KUNDER I OSLO

Les gjennom hjertevarmende omtaler fra våre glade kunder i Oslo og la deg inspirere av deres historier om kvalitetstjenester og enestående opplevelser med oss – det er vår glede å dele deres fornøyde erfaringer med deg!

5/5

Flyttegutta AS leverte en eksepsjonell tjeneste da jeg flyttet til Oslo. Fra første kontakt til den siste boksen var på plass, var de profesjonelle og effektive. Teamet deres viste stor forsiktighet med eiendelene mine, og alt ankom uten skader. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med deres innsats og vil absolutt anbefale dem til alle som trenger hjelp med flytting.

Siri

5/5

Flyttegutta AS var enestående under min flytting til Grunerløkka. De var punktlige, grundige og vennlige gjennom hele prosessen. Det var tydelig at de hadde erfaring og ekspertise når det kom til flytting. Alt gikk knirkefritt, og de sørget for at jeg følte meg komfortabel gjennom hele prosessen. Jeg er svært takknemlig for deres tjeneste og vil uten tvil bruke dem igjen i fremtiden.

Isabell

5/5

Flyttegutta AS gjorde flyttingen min til Majorstuen en lek. Teamet deres var imøtekommende og svært kompetente. De tok seg tid til å pakke og flytte eiendelene mine med omhu, og jeg var imponert over deres profesjonalitet. Hele prosessen var smidig og stressfri, og jeg kunne ikke bedt om en bedre opplevelse. Jeg vil sterkt anbefale Flyttegutta AS til alle som ønsker en problemfri flytting.

John

FLYTTING AV BEDRIFTER

Flyttegutta AS er din komplette løsning for alle dine flyttebehov, inkludert bedriftsflytting, kontorflytting, butikker, henting og leveringstjenester, eiendomsoverføring, eldreflytting, sykehjemsoverføring og til og med oppussingsprosjekter. Med vår ekspertise og dedikasjon sikrer vi en smidig og vellykket overgang uansett hva ditt flytteprosjekt innebærer. La oss ta vare på detaljene, slik at du kan nyte en stressfri opplevelse gjennom hele prosessen.

FLYTTE TIL OSLO? HER ER HVA DU BØR GJØRE!

Velkommen til Norges pulserende hovedstad, Oslo. Enten du er en ny tilflytter eller bare vurderer å flytte hit, vil denne guiden gi deg innsikt i de spennende mulighetene som venter deg i denne vakre byen.

Oslo, byen der fjord møter urban livsstil! Hvis du vurderer å flytte til Oslo, har du tatt et spennende skritt mot å oppleve Norges kulturelle og økonomiske hjerte. Her er en oversikt over hva som gjør denne byen så unik, og hva du kan utforske når du først er her.

HVILKE MULIGHETER FINNES?

Disse attraksjonene gir deg bare et glimt av hva Oslo har å tilby. Byen har en rik kulturarv, vakre parker og naturskjønnhet, og et pulserende kulturliv som venter på å bli utforsket når du flytter hit.

Vigelandsparken (Frognerparken)

Vigelandsparken er verdens største skulpturpark laget av en enkelt kunstner, Gustav Vigeland. Med over 200 skulpturer som utforsker menneskelige følelser og relasjoner, er dette et fantastisk sted å utforske kunst og kultur i Oslo.

Vikingskipshuset (Vikingskipmuseet)

Dette museet huser utrolig godt bevarte vikingskip fra det 9. århundre, sammen med andre arkeologiske funn. Det gir deg en fascinerende innsikt i Norges rike historie og maritime arv.

Oslo Operahus (Operahuset i Oslo)

Dette imponerende bygget, som ser ut som det stiger opp av Oslofjorden, er et av de mest bemerkelsesverdige arkitektoniske landemerkene i byen. Du kan besøke for en omvisning eller nyte en forestilling og oppleve den fantastiske akustikken.

Holmenkollbakken og Skimuseet

Holmenkollbakken er et ikonisk sted for vintersport, og Skimuseet gir deg en dyp forståelse av norsk skihistorie. Du kan også ta en tur til toppen av bakken for en fantastisk utsikt over Oslo.

Nasjonalgalleriet (Nasjonalmuseet – Nasjonalgalleriet)

Dette kunstmuseet huser en betydelig samling av norske og internasjonale kunstverk, inkludert malerier av Edvard Munch, inkludert berømte «Skriket.» Dette er et flott sted å fordype seg i kunsten og kulturen til Norge.

Bli kjent med Bymarka: Oslos naturlige skatt nær byen

Bymarka er en skjult skatt i Oslo, bare en kort avstand fra byens travle gater. Her er noen raske høydepunkter:

1. Naturskjønne turstier: Utforsk et nettverk av vakre turstier som tar deg gjennom skoger, innsjøer og åpne landskap, perfekt for avslappende spaserturer eller mer utfordrende fjellturer.

2. Vinterglede: Bymarka forvandles om vinteren til et lekeområde for vintersportentusiaster. Langrenn, aking, skøyting, og andre aktiviteter venter på deg i dette hvite paradiset.

3. Historiske perler: Utforsk gamle gårder og setre som gir deg et glimt av områdets rike historie.

4. Fantastisk naturopplevelse: Bli ett med naturen uten å forlate byen og nyt fred og ro i dette naturskjønne området.

Oppdag skjønnheten i Bymarka og unnslipp byens travle rytme på noen få minutter.